ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι «απολωλότες αμνοί» του Τοψίδη «βολεύονται» στο «μαντρί» του Μέτιου

Οι «απολωλότες αμνοί» του Τοψίδη «βολεύονται» στο «μαντρί» του Μέτιου
Ένας ακόμα περιφερειακός σύμβουλος που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χριστόδουλου Τοψίδη, έδωσε τα χέρια με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο. Ο λόγος για τον περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας Χρήστο Γάκη ο οποίος έλαβε θέση άμισθου εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Περιφέρειας ΑΜ-Θ «Στη συνάντηση, οι κ. Μέτιος και Γάκης συζήτησαν μια σειρά από θέματα της Καβάλας και γενικότερα της Περιφέρειας και αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ τους. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Περιφερειάρχης όρισε τον κ. Γάκη άμισθο εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο με αρμοδιότητα τα θέματα ενέργειας».

Μέχρι στιγμής, συνολικά πέντε στελέχη που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την παράταξη Τοψίδη έχουν «δώσει τα χέρια» με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο. Πρόκειται για τον περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου που έλαβε θέση Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών, τον περιφερειακό σύμβουλο Δράμας Αριστείδη Μωυσιάδη που ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος εφαρμογής δράσεων κοινωνικής πολιτικής, την πρώτη επιλαχούσα περιφερειακή σύμβουλο Έβρου Αλεξάνδρα Γκουλιάμα που ορίστηκε ειδική σύμβουλος σε θέματα Παιδείας, τον περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης Μιχάλη Αμοιρίδη ο οποίος δεν ανέλαβε κάποια θέση (προς το παρόν) ωστόσο συμφώνησαν με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο «επικοινωνία και συνεργασία» και τώρα τον περιφερειακό σύμβουλο Καβάλας Χρήστο Γάκη που έλαβε θέση εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου σε θέματα ενέργειας.

Πέντε στελέχη της παράταξης Τοψίδη τα οποία «ανεξαρτητοποιήθηκαν», τα μάζεψε στο «μαντρί» του ο Μέτιος. Πέντε στελέχη, ένα από κάθε Νομό της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Γελάνε οι Δραμινοί, γελάνε οι Καβαλιώτες, γελάνε οι Ξανθιώτες, γελάνε οι Ροδοπίτες, γελάνε οι Εβρίτες, γελάει όλη η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με αυτούς που γυρνάνε από μαντρί σε μαντρί για να πάρουν μια θεσούλα, για να βολευτούν σε μια καρέκλα...

Γελάνε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστο Μέτιο, που δεν μπορεί να επιδείξει έργο και προσπαθεί να «συντηρηθεί» πολιτικά με «εξαγορές» θέσεων και με τη συνεχιζόμενη λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων και των κατά φαντασίαν «εχθρών» του, από το γνωστό πληρωμένο φερέφωνο του (των 48.000 ευρώ)...

Οι πολίτες και ειδικά οι νέοι απεχθάνονται κάθε είδους πολιτικές συναλλαγές με μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αποστρέφονται κάθε είδους «μεταγραφές» με συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι»...

Το σχόλιο της παράταξης "Περιφερειακή Σύνθεση" για τον Χρήστο Γάκη:

Σχήμα οξύμωρο η προσχώρηση Γάκη στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΜΘ

Άλλος ένας «ανεξάρτητος» Περιφερειακός Σύμβουλος - ο Χρήστος Γάκης - εξαρτά τελικά την πολιτική του ύπαρξη στην παράταξη της Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ως άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ενέργειας.

Οι «ενέργειες» του Χρήστου Μέτιου και του Χρήστου Γάκη δεν «ταιριάζουν» και πολύ πάντως, αν κάνει κάποιος μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και ακούσει τους χαρακτηρισμούς που έχουν ανταλλάξει.

Προκαλούμε όποιον ή όποιαν θέλει, να ανατρέξει στη συνεδρίαση της 9ης Οκτωβρίου 2019 και να ακούσει τους χαρακτηρισμούς του ενός προς τον άλλον ή με μία σύντομη αναζήτηση στον τοπικό τύπο να διαγνώσει την άποψη που είχε ο Χρήστος Γάκης για το πρόσωπο και τις διοικητικές ικανότητες του Χρήστου Μέτιου.

Επίσης, καλό θα ήταν να εξηγήσει ο Χρήστος Γάκης πώς βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το νέο καθήκον του, αφού μάλλον λόγω φόρτου εργασίας απέχει συστηματικά από τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου (είναι όλες αναρτημένες στο διαδίκτυο για του λόγου το αληθές).

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του καθενός αφορούν τον ίδιο. Το θέμα είναι ότι όλες και όλοι κρινόμαστε από αυτές γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.

Και το αποτέλεσμα εν προκειμένω είναι η ανακολουθία λόγων και έργων από ανθρώπους που προσπαθούν να πείσουν ότι υπηρετούν την Πολιτική και όχι το πολιτικό τους όφελος.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video