ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Στ. Ηλιόπουλου με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

Συνάντηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Στέργιου Ηλιόπουλου με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά
Ο Στέργιος Ηλιόπουλος, επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία", συναντήθηκε με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά, την Πέμπτη 19 Απριλίου στην Βουλή των Ελλήνων.

Στη συνάντηση εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Σωκράτης Φάμελλος, η βουλεύτρια Βοιωτίας και Τομεάρχης Εσωτερικών Γιώτα Πούλου, ο βουλευτής Δράμας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Θεόφιλος Ξανθόπουλος και ο Θάνος Μωραΐτης, Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στην συνάντηση  που ακολούθησε, εκ μέρους της Νέας Αριστεράς συμμετείχαν η Πέτη Πέρκα, βουλεύτρια Φλώρινας και η Ινώ Σιώζου, ειδική σε θέματα ενεργειακής πολιτικής και περιβάλλοντος και υποψήφια ευρωβουλεύτρια.


Σκοπός των συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τις αρνητικές εξελίξεις, οι οποίες αφορούν την Αυτοδιοίκηση, η ενημέρωση για τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης καθώς και η εξερεύνηση δυνατοτήτων συνεργασίας για την προώθηση των λύσεων και της ανατροπής των εφαρμοζόμενων πολιτικών που επιβαρύνουν τους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ότι χρειάζεται μια τελείως διαφορετική προσέγγιση πολιτικής που να ενισχύει και τις τοπικές κοινωνίες και την περιφερειακή ανάπτυξη και δεσμεύθηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί την περιοχή μας.

Η Πέτη Πέρκα τόνισε ότι η συνεργασία μεταξύ αυτοδιοίκησης και πολιτικών κομμάτων είναι απαραίτητη για την προώθηση της ευημερίας των πολιτών και ότι η σημερινή συνάντηση θα αποτελέσει μια γόνιμη βάση για μελλοντική συνεργασία.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία συνεργάζεται με τις προοδευτικές πολιτικές παρατάξεις για να αναδεικνύει τα προβλήματα των πολιτών, για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων, όπως η οικονομική ανάπτυξη, η κοινωνική πρόνοια, η προστασία του περιβάλλοντος, με ολοκληρωμένο και συντονισμένο τρόπο και για να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video