ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων για διενέργεια προαιρετικών πλοηγήσεων πλοίων στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων για διενέργεια προαιρετικών πλοηγήσεων πλοίων στο λιμένα Αλεξανδρούπολης
Λόγω της μη ύπαρξης Πλοηγικού Σταθμού στον Λιμένα Αλεξανδρούπολης σας γνωρίζουμε ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης πρόκειται να προβεί στην έκδοση απόφασης, κατ΄ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, για την ανάθεση προαιρετικής πλοήγησης πλοίων στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης σε προσοντούχους ναυτικούς, σε περίπτωση που ζητηθεί από τους πλοιάρχους ή απαιτηθεί λόγω εξαιρετικών συνθηκών, των καταπλεόντων, αποπλεόντων και μεθορμιζομένων πλοίων στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα απαιτούμενα από την ισχύουσα νομοθεσία προσόντα, ήτοι να είναι ναυτικοί, έστω και συνταξιούχοι του ΝΑΤ, έμπειροι και γνώστες των συνθηκών του λιμένα Αλεξανδρούπολης και της περιοχής.

Η αμοιβή των πλοηγών για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν (Π.Δ. 347/86 - Α' 154), θα καθοριστεί με απόφαση της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία εκδίδεται κατόπιν πρότασης της Υπηρεσίας μας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης (Εμπορίου 7 & Αρκαδιουπόλεως) αίτηση συνοδευόμενη με τα ακόλουθα δικαιολογητικά έως την 19-11-2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30:
  1. Φωτοαντίγραφο Αποδεικτικού Ναυτικής Ικανότητας.
  2. Πιστοποιητικό θαλάσσιας υπηρεσίας ή φωτ/φο Ν.Φ. από το οποίο να προκύπτει η θαλάσσια υπηρεσία.
  3. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25513-56225.

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video