ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται οι επαφές Κελέτση με φορείς εν όψει των συνεδριάσεων της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη

Σε συνέχιση των συναντήσεων εργασίας με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του Έβρου, προχώρησε ο Βουλευτής Σταύρος Κελέτσης, εν όψει των εργασιών και της διαβούλευσης που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο λειτουργίας της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.

Συγκεκριμένα ο Βουλευτής Έβρου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Απόστολο Παλακίδη, με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης «Σουφλιώτικα Κελάρια» Λάζαρο Κιτσικίδη και τον Γενικό Διευθυντή Νίκο Γρηγοριάδη και τέλος με τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Στάθη Ασπιώτη και τον Αντιπρόεδρο Άνθιμο Μουσουνάκη.


Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων συζητήθηκαν οι επιπτώσεις που είχε η πανδημία του Covid-19 στον τουριστικό τομέα της Θράκης, το φετινό καλοκαίρι, λόγω των περιοριστικών μέτρων, καθώς και οι προτάσεις των εκπροσώπων των Ξενοδόχων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.


Με τους εκπροσώπους των αγροτών συζητήθηκαν, οι επιλογές που πρέπει να γίνουν εν όψει της νέας ΚΑΠ και επιπρόσθετα, μέτρα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, δηλαδή της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Τέλος με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν για τους εργαζομένους κατά την περίοδο των επιπτώσεων του Covid-19, τα μέτρα της Κυβέρνησης, τα προβλήματα της ΒΙΠΕ αλλά και γενικότερα οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουν έργα όπως η ανάπτυξη του Λιμανιού και οι επιπτώσεις που θα έχουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι εργασίες της Επιτροπής θα συνεχιστούν αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, οπότε θα συνεδριάσουν οι δυο ομάδες εργασίας: Η ομάδα Αναπτυξιακών και η ομάδα Θεσμικών Θεμάτων.

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video