ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κλειστό για τα αυτοκίνητα το κέντρο της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τρίτης

Κλειστό για τα αυτοκίνητα το κέντρο της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τρίτης
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο», το εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης θα είναι κλειστό για τα αυτοκίνητα, από τις 18:00 έως τις 22:00. Τώρα ποιο ακριβώς είναι το εμπορικό κέντρο και ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί δεν διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

«Με την “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” ολοκληρώνεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Αλεξανδρούπολη.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 που έχει ως κεντρικό θέμα “Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους” (Zero-emission mobility for all) εκφράζει τον φιλόδοξο στόχο για μια Ευρώπη ουδέτερη ως προς τις εκπομπές άνθρακα ως το 2050. Η φετινή ΕΕΚ ολοκληρώνεται στις 22/09/2020 με την “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”, κατά την οποία το κέντρο των πόλεων κλείνει για τα αυτοκίνητα και ενθαρρύνεται η μετακίνηση των πολιτών με ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια, μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και με τα πόδια.

Στο πλαίσιο των παραπάνω δράσεων και της “Ευρωπαϊκής Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο”, το εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης θα είναι κλειστό για τα αυτοκίνητα αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 22:00.

Αφήνουμε τα αυτοκίνητα και επιλέγουμε την πράσινη μετακίνηση!».

[post_ads]


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video