ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανέλαβε υπηρεσία Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης

Ανέλαβε υπηρεσία Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης
Με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου ενημερώνει πως από την 1η Οκτωβρίου 2020 ανέλαβε υπηρεσία Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου:

«Μετά από συστηματικές και συντονισμένες ενέργειες του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, του Δήμου Σαμοθράκης και της 4ης ΥΠΕ, αναλαμβάνει υπηρεσία από 1/10/2020, Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Ο συνάδελφος είναι ελευθεροεπαγγελματίας ιατρός και προσλαμβάνεται με Δελτίο παροχής Υπηρεσιών από την 4η ΥΠΕ, με σκοπό να δοθεί λύση στο σοβαρό και μακροχρόνιο πρόβλημα της έλλειψης Παιδιάτρου στη Σαμοθράκη.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη της μόνιμης θέσης παιδιάτρου, που προβλέπεται στον Οργανισμό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, θα συνεχίσει τις ενέργειες για την επίλυση και άλλων σοβαρών θεμάτων υγειονομικής περίθαλψης του νησιού, ώστε τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούνται».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video