ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Σπάρτακος»: Αγκαλιάστε με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Πληρωμένες εφημερίες, εξορθολογισμός προμηθειών, επικουρικοί γιατροί και προσλήψεις στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Με την εικόνα αισιοδοξίας και προόδου αποχώρησαν τα μέλη του «Σπάρτακου» από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο το οποίο επισκέφθηκαν προκειμένου να συναντηθούν με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Γιώργο Φιλιππίδη.

Ο κ. Φιλιππίδης ενημέρωσε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. «Οι οφειλές έχουν εξοφληθεί μέχρι και τον Γενάρη του 2017, οι εφημερίες των γιατρών για πρώτη φορά πληρώθηκαν χωρίς προσφυγές στα δικαστήρια, οι προσωπικές συμβάσεις σε καθαρίστριες, τραπεζοκόμους και φύλακες θα αποκαταστήσουν το εισόδημα των εργαζομένων ωφελώντας και το Δημόσιο, ο νέος νόμος για τις (ηλεκτρονικές) προμήθειες εξορθολογίζει το τοπίο, οι επικουρικοί γιατροί βοηθούν τα μάλα και οι δεκάδες προσλήψεις που αναμένονται θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού» σημειώνει ο «Σπάρτακος» στην ανακοίνωση του.

Από την συνάντηση ωστόσο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η αναφορά στα προβλήματα που δεν εκλείπουν παρά τα βήματα προόδου που έχουν σημειωθεί. Το κτιριακό με την δημιουργία νέου νοσοκομείου, η έλλειψη νοσηλευτικού, η πολυμορφία του εργασιακού τοπίου μετά την απορρύθμιση των μνημονιακών χρόνων και η αδυναμία σχεδιασμού εξαιτίας της όλης πολιτικής κατάστασης ήταν μερικά απ’ αυτά που συζητήθηκαν.

Παρ’ όλα αυτά ο «Σπάρτακος» καλεί την τοπική κοινωνία «να αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη το Νοσοκομείο της πόλης μας και να το στηρίξει, όχι μόνο γιατί το χρειάζεται αλλά και πρωτίστως γιατί το αξίζει».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video