ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ορεστιάδα: Εκδήλωση της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου για τον Άγιο Ιερομάρτυρα Πατριάρχη Κύριλλο Στ΄ και τον Στέφανο Καραθεοδωρή

Ορεστιάδα: Εκδήλωση της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου για τον Άγιο Ιερομάρτυρα Πατριάρχη Κύριλλο Στ΄ και τον ιατροφιλόσοφο Στέφανο Καραθεοδωρή
Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια (1984-2024) από την έκδοση του βιβλίου του ερευνητή της ιστορίας της Νέας Ορεστιάδας Τάκη Τσονίδη για τον εθνοϊερομάρτυρα Θρακιώτη Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Άγιο Κύριλλο τον Στ΄.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος ο Στ΄, πέραν του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έδειξε για την ανάπτυξη της Παιδείας, ήταν καθοριστικός για την πορεία και την εξέλιξη του ιατροφιλόσοφου Στεφάνου Καραθεοδωρή, του γενάρχη του Γένους των Καραθεοδωρή με την τεράστια προσφορά στο Γένος και τον Ελληνισμό!

Με την ευκαιρία αυτή, η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου οργανώνει εκδήλωση - συζήτηση το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:30, στην αίθουσα διαλέξεων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ν. Ορεστιάδας και Περιφέρειας, με θέμα «Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Πατριάρχης Κύριλλος ο Στ΄ και ο γενάρχης των Καραθεοδωρή ιατροφιλόσοφος Στέφανος Καραθεοδωρή».

Εισηγητές - ομιλητές:
  • Παπαθανάκης Σταύρος, δημοσιογράφος
  • Παπάζογλου Μελπομένη, εκπαιδευτικός

Στην αρχή της εκδήλωσης η κόρη του Τάκη Τσονίδη, Χρύσα Τσονίδου, θα μιλήσει για το πολυσχιδές έργο του πατέρα της.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video