ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο θαυμαστός νέος κόσμος των online παιχνιδιών

Ο θαυμαστός νέος κόσμος των online παιχνιδιών
Τα παιχνίδια με κάρτες αποτελούν έναν από του πιο παλιούς τρόπους διασκέδασης που υπάρχουν στον πλανήτη. Βοήθησαν ολόκληρες κοινωνίες, όχι μόνο να ψυχαγωγηθούν αλλά και να κοινωνικοποιηθούν, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να σφυρηλατήσουν σχέσεις. Τα παιχνίδια αυτά παίζονταν φυσικά διά ζώσης και με πραγματικές κάρτες ή τράπουλες, ενώ πολλά από αυτά βοήθησαν στην ανάπτυξη στρατηγικής σκέψης και ικανοτήτων διαχείρισης καταστάσεων όπου χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις και επιλογές.

Αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν φυσικά εδώ και αιώνες, αλλά με το πέρασμα των ετών εμπλουτίστηκαν και άλλαξαν μορφή. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το πόκερ, ένα παιχνίδι που εμφανίστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα στην Αμερική, όταν προέκυψε ως αποτέλεσμα των συνδυαστικών κανόνων άλλων παιχνιδιών, της πόκας από τη Γαλλία και του πόχεν από τη Γερμανία. Τα δύο παιχνίδια από την Ευρώπη, έφτασαν στις ΗΠΑ μέσω των ναυτικών που ταξίδευαν από τη μία άκρη του Ατλαντικού στην άλλη, όμως σύντομα το πόκερ έγινε το πιο αγαπημένο παιχνίδι με τράπουλα σε όλη την αμερικανική ήπειρο.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έμεινε στάσιμο και συνέχισε να εξελίσσεται, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Άλλωστε, ήταν το πρώτο που εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία για να μπει σε κάθε σπίτι με τη βοήθεια της τηλεόρασης, χάρη στην οποία έγινε περισσότερο διάσημο από ποτέ. Ωστόσο, η ανάγκη για φυσική παρουσία προκειμένου να παίξει κάποιος το αγαπημένο του παρέμεινε και αυτή εξαλείφθηκε με την τεχνολογική επανάσταση που συντελέστηκε έπειτα από την αλλαγή της χιλιετίας.

Η βιομηχανία των καζίνο χρησιμοποίησε το internet και τις φορητές συσκευές και το poker μεταφέρθηκε στην ψηφιακή εποχή, χάρη στις εξειδικευμένες πλατφόρμες διασκέδασης που δημιουργήθηκαν. Το παιχνίδι ξεπέρασε όλα τα εμπόδια με αυτόν τον τρόπο. Πλέον, όποιος θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του, αρκεί να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προκειμένου να παίξει από όποιο σημείο θέλει, ανά πάσα στιγμή της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί.

Μάλιστα, είναι τόσες πολλές οι καινοτομίες, αυτές που ήδη υπάρχουν και αυτές που αναμένονται, που το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Η εικονική και η επαυξημένη πραγματικότητα, η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική εκμάθηση, οι προσωποποιημένες επιλογές και η ασφάλεια σε επίπεδο συναλλαγών και δεδομένων είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που αλλάζουν το τοπίο του online παιχνιδιού.


Η εξέλιξη αυτή ήταν, φυσικά, αποτέλεσμα μίας νέας εποχής διασκέδασης, που είχε δημιουργηθεί χάρη στην τεχνολογία. Οι υπολογιστές και, στη συνέχεια, τα κινητά τηλέφωνα είχαν βάλει τις βάσεις για το online gaming - και σίγουρα, όχι μόνο μέσω των διάφορων βιντεοπαιχνιδιών που κυκλοφορούσαν ήδη από το τέλος του 20ου αιώνα. Η βιομηχανία αυτή, όμως, μεγαλουργεί ως σήμερα, όπως συμβαίνει και με άλλου είδους παιχνίδια με τράπουλα, τα οποία δεν μοιάζουν με τα παραδοσιακά.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν προκαλεί εντύπωση η αξιοσημείωτη αύξηση της δημοτικότητας των παιχνιδιών με κάρτες. Σήμερα, τα διαδικτυακά παιχνίδια με κάρτες έχουν κάνει άλματα εξέλιξης, σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας τους, έχουν εισάγει νέα στοιχεία και έχουν αναβαθμιστεί σε βαθμό που έχουν απογειώσει την εμπειρία του παίκτη. Παιχνίδια, όπως το Hearthstone, γίνονται, ολοένα και περισσότερο, πόλος έλξης των παικτών του διαδικτύου, μιας και συνδυάζουν με φοβερή επιτυχία τις δεξιότητες και την ευκολία του online gaming.

Οι δυνατότητες και οι τεράστιες παροχές, βλέπετε, του διαδικτυακού παιχνιδιού ξεκινάνε να είναι μη συγκρίσιμες. Τίτλοι, που έως πριν χρειάζονταν τη φυσική παρουσία του παίκτη και επιτραπέζια παιχνίδια που απαιτούσαν τη μεταφορά αντικειμένων και board (θυμηθείτε όταν χανόταν κάτι από όλα αυτά τα απαραίτητα εργαλεία!) πλέον, η τεχνολογία τα έχει κάνει περιττά και σας προσφέρει απλόχερα διασκέδαση, χωρίς άγχος, με μία απλή σύνδεση από το κινητό στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

Σε μία παράλληλη εξέλιξη, μάλιστα, κάπως έτσι γνώρισαν την επιτυχία και τα eSports. Τα eSports δεν άφησαν να περάσει απαρατήρητη η επιτυχία των παιχνιδιών με κάρτες και έστησαν τα αντίστοιχα τουρνουά. Μεγάλα έπαθλα, αδρεναλίνη και ανταγωνισμός έδεσαν με την ήδη δημοφιλή κατηγορία παιχνιδιών και προσέλκυσαν νέους παίκτες, που θέλησαν να πάρουν μέρος και να ξεχωρίσουν στο είδος, φτάνοντας στην κορυφή.

Εάν όλα αυτά, σας κίνησαν την περιέργεια αρκετά, ώστε να δοκιμάσετε τον μαγικό κόσμο των διαδικτυακών παιχνιδιών με κάρτες, σας προτρέπουμε να κάνετε την αρχή με ένα όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι, μέχρι να γνωρίσετε το νέο περιβάλλον και να το κατανοήσετε, καθώς και να πάρετε μέρος σε διαδικτυακές συζητήσεις ή γκρουπ, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε πολλά από έμπειρους παίκτες. Τέλος, μη διστάσετε να αφιερώσετε χρόνο για να παρακολουθήσετε live streaming παιχνίδια ή επαγγελματίες παίκτες, αφού πρόκειται για ένα εξαιρετικό μέσο εκμάθησης που διαδίδεται σε εντυπωσιακούς ρυθμούς.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video