ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Μουσικοχορευτική παράσταση «Τα κρίνα που δεν άνθισαν» - Η λαϊκή μούσα τραγουδά σκηνές έμφυλης βίας

Αλεξανδρούπολη: Μουσικοχορευτική παράσταση «Τα κρίνα που δεν άνθισαν» - Η λαϊκή μούσα τραγουδά σκηνές έμφυλης βίας
Η έμφυλη βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, που δυστυχώς, δεν είναι "τωρινό". Είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί τις κοινωνίες από το πολύ μακρινό παρελθόν και έχει καταγραφεί από τη λαϊκή μούσα στην τραγουδιστική παράδοση του Έβρου.

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών χορών «O ΕΒΡΟΣ», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας παρουσιάζει μία μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια, στα οποία περιγράφονται σκηνές έμφυλης βίας, με στόχο να συμβάλλουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι στο διάλογο για την πάταξη του φαινομένου και τον αγώνα για την επίτευξη της πραγματικής ισότητας των φύλων.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί για δύο ημέρες, την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης {παραπλεύρως Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου) και η είσοδος θα είναι δωρεάν. Ώρα έναρξης 21:00.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, «στην προσπάθεια μας αυτή, το όχημα μας είναι η Τέχνη μέσα από την οποία παρουσιάζουμε τα παραδοσιακά τραγούδια όχι φυσικά για να τα αφορίσουμε, αλλά για να τα γνωρίσουμε καλύτερα και να προβληματιστούμε όλοι γύρω από την ανάγκη πάταξης των φαινομένων που περιγράφουν».
[post_ads]:
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video