ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Αλεξανδρούπολη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, διοργανώνουν την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 11:30 το πρωί έξω από το Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς και σύλλογοι.

Στην συγκέντρωση και τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου συμμετέχουν:
  • Επιμελητήριο Έβρου
  • Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου
  • Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
  • Ιατρικός Σύλλογος Ν. Έβρου
  • Οδοντιατρικός Σύλλογος Ν. Έβρου
  • Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου
  • Τ.Ε.Ε. Θράκης - Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου
  • Σύλλογος Οικονομολόγων Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Έβρου
  • Σύλλογος Λογιστών Αλεξανδρούπολης
  • Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
  • Ένωση Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου

Ανακοίνωση - Κάλεσμα της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (ΟΕΒΕΣΕ)

«Σε μια περίοδο που τα δημόσια έσοδα αυξάνονται, ενώ η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών μειώνεται λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση μέσω των πρόσφατων ανακοινώσεων του Υπουργείου Οικονομικών εκδήλωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεση της να αυξήσει ουσιαστικά τη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών. Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή στοχοποιήθηκαν για ακόμα μια φορά οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις.

Το νέο φορολογικό σύστημα των ελεύθερων επαγγελματιών που ουσιαστικά καθορίζει ένα οριζόντιο τεκμαρτό εισόδημα, εάν τελικά εφαρμοστεί θα αποτελέσει την ταφόπλακα για χιλιάδες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στα νέα φορολογικά μέτρα, συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς - Ελεύθεροι Επαγγελματίες Ν. Έβρου, στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, έξω από το Επιμελητήριο Έβρου και στο κλείσιμο των καταστημάτων από τις 12:00 μέχρι τις 14:00.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε όσα διεκδικούμε».

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει μαζικά την Τετάρτη 22/11/23 στις 11:30 π.μ., στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Επιμελητήριο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα προτείνουμε σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες, δίωρη στάση εργασίας 12:00 - 14:00 ώρα, εις ένδειξη διαμαρτυρίας έναντι του νέου φορολογικού νομοσχεδίου με τεκμαρτό ελάχιστο εισόδημα».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video