ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: Κάθε φορά που βρέχει ακόμη ένα σχολείο πλημμυρίζει!

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: Κάθε φορά που βρέχει ακόμη ένα σχολείο πλημμυρίζει!
Αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλεξανδρούπολης με θέμα το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, στο οποίο πρέπει να κατασκευαστεί νέα στέγη.

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:

Κάθε φορά που βρέχει ένα ακόμη σχολείο πλημμυρίζει!!!

Πολλές φορές έχουμε αναδείξει τα προβλήματα επισκευών των σχολείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Φαίνεται όμως ότι παραμένουν, δεν αντιμετωπίζονται σοβαρά καθώς μια βροχή τα φέρνει στο προσκήνιο.

Συμπληρωματικά στην ερώτησή μας για το Δημοτικό Σχολείο της Παλαγίας ζητούμε ενημέρωση και για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ρωτάμε πως σχεδιάζει η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα ώστε να κατασκευαστεί νέα στέγη γιατί ειδικά γι΄ αυτό το σχολείο εδώ και χρόνια οι υποσχέσεις περί μελετών και ολοκληρωμένης παρέμβασης, αγγίζουν τα όρια του εμπαιγμού όχι μόνο των γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και όλων μας.
 
Είναι ιδιαίτερη η ευαισθησία μας για αυτό το ιστορικό κτήριο του Δήμου μας, αν σκεφτούμε ότι υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι πιθανά κάποιοι γείτονες επιβουλεύονται το «ακίνητο» αυτό.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video