ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με νέο σύγχρονο αθλητικό υλικό εξοπλίζει τους αθλητικούς του χώρους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με νέο σύγχρονο αθλητικό υλικό εξοπλίζει τους αθλητικούς του χώρους ο Δήμος Αλεξανδρούπολης
Στο πλαίσιο του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια εξοπλισμού Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αλεξανδρούπολης», συνολικής δαπάνης 280.996,40 ευρώ με ΦΠΑ, υπογράφηκαν σήμερα από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και τους εκπροσώπους των αναδόχων εταιριών, οι συμβάσεις που θα εξασφαλίσουν στις αθλητικές δομές του Δήμου μας τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία τους.


Ειδικότερα, εκπρόσωπος της εταιρείας Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. υπέγραψε σύμβαση συνολικού ποσού 145.675,20 € με ΦΠΑ και με την υποχρέωση να προμηθεύσει εντός 4 μηνών τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με όργανα ενόργανης γυμναστικής μονόζυγα, ίππους, βατήρες, δίζυγα. Επίσης, η προμήθεια αφορά στη μηχανή κολύμβησης VASA SWIM ERGOMETER, ένα σύγχρονο όργανο εκγύμνασης των κολυμβητών έξω από την πισίνα που επιτρέπει στον χρήστη να ενδυναμώσει στο στυλ κολύμβησης που τον ενδιαφέρει.


Επιπλέον, η εταιρεία Σ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - Α. ΤΟΛΟΥΔΗΣ Ο.Ε. δια του νόμιμου εκπροσώπου της Σφακιανάκη Σωκράτη υπέγραψε σύμβαση συνολικού ποσού 69.728,92 € με ΦΠΑ και θα προμηθεύσει τις αθλητικές δομές του Δήμου κατά τους επόμενους 4 μήνες με απαραίτητο εξοπλισμό που θα διευκολύνει την αθλητική κοινότητα, μεταξύ αυτών ταπί αντιπτέρισης, εμπόδια στίβου, πίνακες σκορ μπάσκετ - βόλεϊ, σύστημα προσγείωσης άλματος επί κοντώ και ύψους.


Επιπλέον, πολύ σύντομα το Δημοτικό Κολυμβητήριο αναμένεται να εξοπλιστεί με αντικυματική διαδρομή κολύμβησης αξίας 27.788,40 € με ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της προμήθειας και εγκατάστασης του νέου αθλητικού υλικού στις αθλητικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης, αφενός βελτιώνονται οι συνθήκες άθλησης των παιδιών και αθλητών και αφετέρου ο Δήμος θα είναι σε θέση να διεκδικήσει διεθνείς διοργανώσεις όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα badminton.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video