ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Έβρου εν όψει της χειμερινής περιόδου

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Έβρου εν όψει της χειμερινής περιόδου
Με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού εν όψει της νέας χειμερινής περιόδου, συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κατά την εισήγησή του, ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά δημόσια τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, του Στρατού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη μεγάλη πυρκαγιά της Δαδιάς. Συνεχίζοντας ο κ. Πέτροβιτς έθεσε τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσουν ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής. «Ο καλύτερος δυνατός συντονισμός φέρει και τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου. Και συνέχισε: «Θέλω να επισημάνω πως όλοι οι πολίτες του Έβρου είμαστε Πολιτική Προστασία και να υπενθυμίσω στους συμπολίτες μας να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων».


Ο κ. Πέτροβιτς επισήμανε ενδεικτικά ότι θα πρέπει να μεριμνήσουν οι Δήμοι, μεταξύ άλλων, για την προμήθεια άλατος, την ετοιμότητα των μηχανημάτων τους, τον καθαρισμό αγωγών όμβριων υδάτων, οι Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) για τη λειτουργία των αποστραγγιστικών αντλιοστασίων, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. για τον έγκαιρο αποχιονισμό του οδικού δικτύου ευθύνης της, και σε περίπτωση καταστροφών ο ΕΛΓΑ για την επίσπευση των διαδικασιών αποζημίωσης των αγροτών, οι υπηρεσίες για την καταγραφή των ζημιών.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Ηλίας Δαστερίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολιτικής Προστασίας, Πρασίνου, Καθαριότητας του Δήμου Σουφλίου Νικόλαος Γκαϊδατζής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, εκπρόσωποι των Γραφείων Πολιτικής Προστασίας των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και Σουφλίου, του στρατού, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, του ΕΚΑΒ, του ΕΛΓΑ, του ΟΣΕ, της ΔΕΔΔΗΕ, της Διεύθυνσης Δασών Έβρου, των Δασαρχείων Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης, της Κτηματικής Υπηρεσίας Έβρου, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, του ΓΟΕΒ Ορεστιάδας, των ΤΟΕΒ Τυχερού, Πλάτης, Νεοχωρίου Βάλτου Στέρνας, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Έβρου, Υπηρεσιών της Π.Ε. Έβρου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video