ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

REDRIVER Διδυμοτείχου: Ορεινή πεζοπορία για να εξερευνήσετε την περιοχή του Διδυμοτείχου

REDRIVER Διδυμοτείχου: Ορεινή πεζοπορία για να εξερευνήσετε την περιοχή του Διδυμοτείχου
Στο πλαίσιο του 13ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - REDRIVER 2022, διοργανώνεται το Σάββατο 29 Οκτωβρίου ορεινή πεζοπορία, μόλις 2 χλμ. από τα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας, με μικρό βαθμό δυσκολίας, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα και με ελεύθερη συμμετοχή πολιτών, συλλόγων ή οργανωμένων group.

Πρόκειται για μία συνάντηση περιπατητών με σκοπό την εξόρμηση στη φύση του βορείου Έβρου. Στόχος η προβολή των μονοπατιών με υπέροχη θέα και μνημεία, του φυσικού κάλους των ποταμών, του δάσους και των τοπικών διαδρομών της περιοχής του Διδυμοτείχου. Περιλαμβάνει δύο ειδών group με δυνατότητα συμμετοχής σε δύο πεζοπορίες, μία των 20 χλμ. και μία των 10 χλμ.

Οδηγίες, χάρτες και πολλές πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα του φεστιβάλ www.redriver.gr

Η έναρξη της περιπατητικής διαδρομής για όλα τα group θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου 2022 από την Αγία Μαρίνα, δίπλα στον Ερυθροπόταμο.
  • Group 20 χλμ: έναρξη 10:00 π.μ. (προσέλευση για συμμετοχή έως 9:45).
  • Group 10 χλμ: έναρξη 11:00 π.μ. (προσέλευση για συμμετοχή έως 10:45).


Οι συμμετέχοντες στα περιπατητικά group θα πρέπει να βρίσκονται στο παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας το πρωί έγκαιρα, ώστε να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις, να παραλάβουν τις οδηγίες και την κάρτα ενημέρωσης με λουράκι λαιμού, για την διαδρομή που θα επιλέξουν (πορεία παράλληλη στο Δάσος Τσίγγλα ή ως το παρεκκλήσι Μεταμόρφωσης Σωτήρος, Αμόριο). Η γραμματεία της διοργάνωσης, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων, θα είναι στο χώρο για την προμήθεια υλικού συμμετοχής από τις 8:00 το πρωί.


Οι προσφερόμενες υπηρεσίες της διοργάνωσης είναι νερά, μπανάνες κ.α., αναμνηστικό έντυπο συμμετοχής της δράσης, περιλαίμιο με κάρτα οδηγιών της δράσης, οχήματα υποστήριξης, πρώτες βοήθειες, δυνατότητα WC, φωτογραφική κάλυψη, δώρα χορηγών κ.α. Η διοργάνωση του φεστιβάλ στηρίζεται οικονομικά από ιδιωτικές επιχειρήσεις. Επίσης, πολύ σημαντική είναι η ανταπόκριση των ΜΜΕ της Θράκης με τις θετικές αναφορές τους στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ REDRIVER.

Οι προσπάθειες ανάδειξης των σύνθετων μορφών αγροτουρισμού αλλά και των εναλλακτικών δράσεων στην περιοχή του Διδυμοτείχου ξαναπαίρνουν ανάσα μετά από απουσία τριών χρόνων. Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους, μέχρι σήμερα: Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου, Δασαρχείο Διδυμοτείχου, Δήμο Διδυμοτείχου, Δήμο Σουφλίου, Τοπική Κοινότητα Διδυμοτείχου, Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Διδυμοτείχου, Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Σουφλίου, Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Έβρου, Α.Τ. Διδυμοτείχου, Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Διδυμοτείχου, 1η ΜΣΕΠ Αεροπορίας Διδυμοτείχου, 7η Η.Μ. Γ.Ε.Ε.Α., Ερυθρός Σταυρός Διδυμοτείχου - Τμήμα Σαμαρειτών, Ερυθρός Σταυρός Ορεστιάδας - Τμήμα Σαμαρειτών, Κυνηγετικός Σύλλογος Διδυμοτείχου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η συνεργασία του Action Off Road 4Χ4 Evrou και του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις ανάγκες της δράσης, λόγω της σημαντικής εμπειρίας των μελών τους από ανάλογες εκδηλώσεις. Ένας μαραθώνιος επαφών και θετικών ανταποκρίσεων, έδωσε πνοή στην διοργάνωση και δρομολογήθηκε άμεσα η αναβίωση της περιπατητικής δράσης του Φεστιβάλ Πολιτισμού ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - REDRIVER.

Συνεχίζοντας με ζήλο οι διοργανωτές σας προσκαλούν να ταξιδέψετε κι εσείς στο ακριτικό Διδυμότειχο, σε έναν τόπο όμορφο, φιλόξενο και με σημαντική ιστορία, για να εξερευνήσετε την περιοχή του Διδυμοτείχου και όχι μόνο.

Διοργάνωση: www.redriver.gr - www.mobilesound.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video