ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτική συνάντηση στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Ενημερωτική συνάντηση στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, οργανώνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. ενημερωτική συνάντηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου μαστού, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο μαιευτήρας - γυναικολόγος, Διευθυντής ΕΣΥ, κ. Δημήτρης Καραμανίδης, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού, Πρώιμη Πρόληψη και Αντιμετώπιση». Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης κ. Κυριακούλα Δερεκενάρη θα παρουσιάσει τα προγράμματα του Συλλόγου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αλεξανδρούπολης «ΣυνεχίΖΩ» κ. Τασούλα Σπυρίδου θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό. Τέλος, οι κυρίες Μαρούσα Πρωτοπαπαδάκη, Ανδρομάχη Αθηναίου, Εύη Μπακάλη και Ρίκα Γιουβανέλλη θα καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία.

Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν γυναίκες και άντρες για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της αυτοεξέτασης του μαστού και της κλινικής εξέτασής του.

Το ΠΙΟΠ, συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, συμβολικά φωταγώγησε ροζ το Μουσείο Μετάξης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Η συμμετοχή στη συνάντηση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540-23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Photo: Facebook - Dimitra Dimiskidou
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video