ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεργασία Δήμου Αλεξανδρούπολης και Οικολογικής Εταιρείας Έβρου για παρεμβάσεις πρασίνου στο Πάρκο Αλτιναλμάζη

Συνεργασία Δήμου Αλεξανδρούπολης και Οικολογικής Εταιρείας Έβρου για παρεμβάσεις πρασίνου στο Πάρκο Αλτιναλμάζη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Οικολογικής Εταιρείας Έβρου κ. Γιώργο Δεμερίδη είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής κ. Σάββα Σεφεριάδη, του Προέδρου Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ναϊτίδη και της Αναπληρώτριας Προϊσταμένης του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Νεραντζιά Κουματζίδου.


Ειδικότερα, προγραμματίστηκε μία δεντροφύτευση στο Πάρκο Αλτιναλμάζη για τα μέσα Νοεμβρίου, για την οποία η Οικολογική Εταιρεία ανέλαβε την τεχνική έκθεση και την διάθεση διακοσίων ξηροθερμικών πλατύφυλλων ενώ ο Δήμος από την πλευρά του θα υποστηρίξει τη δράση με υποστύλωση και παροχή νερού.

Επίσης, πολύ σύντομα θα υπογραφεί σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπου θα αποτυπώνονται ευκρινώς και αναλυτικά όλα όσα συμφωνήθηκαν σχετικά με τις παρεμβάσεις πρασίνου στο Πάρκο Αλτιναλμάζη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video