ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Πέτροβιτς με στελέχη της COSMOTE για τα έργα οπτικών ινών στον Έβρο

Συνάντηση Πέτροβιτς με στελέχη της COSMOTE για έργα οπτικών ινών στον Έβρο
Συνάντηση με στελέχη της COSMOTE πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν η ανάπτυξη των ψηφιακών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, τα έργα που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται, καθώς και η τηλεπικοινωνιακή κάλυψη με οπτική ίνα αγροτικών και ημιαστικών περιοχών μέσω του προγράμματος ΣΔΙΤ Ultra Fast Broadband.

Συνολικά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου τα στελέχη της COSMOTE, θα υλοποιηθούν έργα 410 χλμ. οπτικών ινών με κάλυψη πάνω από 35.000 κτιρίων σε όλο τον Έβρο εισάγοντας την περιοχή στην ψηφιακή εποχή με ταχύτητες Gigabit και καλύπτοντας τις ψηφιακές ανάγκες των επόμενων δεκαετιών. Παράλληλα, και βάσει του επενδυτικού πλάνου της COSMOTE, πρόκειται να καλυφθούν όλες οι μεγάλες πόλεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ήτοι η Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, καθώς και το νησί της Σαμοθράκης, με δίκτυο οπτικών ινών ανάπτυξης 350 χλμ. και κάλυψης 22.000 κτιρίων.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ζήτησε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην κάλυψη και του ορεινού όγκου του νόμου, ενώ επισήμανε την ανάγκη λήψης μέτρων για ισχυρότερη κάλυψη σήματος τόσο στην κινητή, όσο και στη σταθερή τηλεφωνία, στις περιοχές που συνορεύουν με τις γείτονες χώρες.

Το κλιμάκιο της COSMOTE αποτελείτο από τον Διευθυντή Δικτύου Πρόσβασης Σταθερής και Κινητής Γεώργιο Ονόπα, τον Υποδιευθυντή Δικτύου Ανάπτυξης Πρόσβασης Αγαμέμνονα Βρεττό, τον Υποδιευθυντή Ανάπτυξης και Δικτύου Σταθερής Τηλεφωνίας Δημήτριο Πολυδώρου, το Στέλεχος Διεύθυνσης Επικοινωνίας Ομίλου ΟΤΕ Ιωάννη Μήτσιο, το Στέλεχος της Υποδιεύθυνσης Βορείου Ελλάδος Κώστα Μπολέτη, την Υποδιευθύντρια Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας ΟΤΕ Βάσω Καραγιάννη, την Προϊσταμένη Τεχνικού Τμήματος Ν. Έβρου ΟΤΕ Χρύσα Μπαμπλή.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video