ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόκληση οι πανηγυρισμοί για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Πρόκληση οι πανηγυρισμοί για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
«Οι πρόσφατοι πανηγυρισμοί του καλοπληρωμένου προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ), για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού από τις ένοπλες δυνάμεις της Ισπανίας προς τα Βαλκάνια, την Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής, αποτελούν πρόκληση για τον λαό της περιοχής και τα φιλειρηνικά του αισθήματα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

«Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε φάση ολέθριας κλιμάκωσης, οι πανηγυρισμοί για την ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας και ειδικά της περιοχής μας, με ευθύνη της κυβέρνησης και όλων των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου, προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και είναι επικίνδυνοι» επισημαίνει η Ε.Π. ΑΜ-Θ του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι συνεχίζεται αμείωτη η προσπάθεια να πειστεί ο λαός της περιοχής για τα δήθεν οφέλη από τη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε διεθνές Military Logistics Hub και πολεμικό ορμητήριο.

Προκλητική ανάρτηση του προέδρου του ΟΛΑ

Η ανακοίνωση της Ε.Π. ΑΜ-Θ του ΚΚΕ:

«Συνεχίζεται αμείωτη η προσπάθεια να πειστεί ο λαός της περιοχής για τα δήθεν οφέλη από τη μετατροπή του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης σε πολεμικό ορμητήριο.
 
Οι πρόσφατοι πανηγυρισμοί του καλοπληρωμένου προέδρου του ΟΛΑ, για τη μεταφορά στρατιωτικού υλικού από τις ένοπλες δυνάμεις της Ισπανίας προς τα Βαλκάνια, την Ανατολική Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής, αποτελούν πρόκληση για το λαό της περιοχής και τα φιλειρηνικά του αισθήματα.

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται σε φάση ολέθριας κλιμάκωσης, οι πανηγυρισμοί για την ακόμα μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας και ειδικά της περιοχής μας, με ευθύνη της κυβέρνησης και όλων των κομμάτων του ευρωατλαντικού τόξου, προσπαθούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και είναι επικίνδυνοι. Υποδηλώνουν όμως ταυτόχρονα και την ανησυχία των επιτελείων του συστήματος, γιατί ο λαός της περιοχής δεν πείθεται από την προπαγάνδα, διατηρεί αμφιβολίες και προβληματίζεται. Την ανησυχία τους μεγάλωσε και η μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας στις πρόσφατες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην περιοχή μας.

Οι Αμερικάνοι - τώρα και οι Ισπανοί - μισθοφόροι δεν είναι τουρίστες να τους "καλοδεχτούμε". Η εμπλοκή της χώρας μας δεν φέρνει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, όπως μαρτυρά και η όξυνση της επιθετικής ρητορικής της Νατοϊκής "συμμάχου" Τουρκίας. Η κυβέρνηση και όσοι μαζί της καλλιεργούν αυταπάτες, είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό.

Υπόλογος είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που "κατάπιε" τη γλώσσα του για την εξέλιξη αυτή, αφού ο ίδιος προετοίμασε τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε "Σούδα του Βορρά". Τώρα μάλιστα και με παρουσία στρατευμάτων που στέλνει η "προοδευτική" κυβέρνηση της Ισπανίας, που συμμετέχει με τα μπούνια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Το "κάντο όπως η Ισπανία" αποτελεί πλέον το πιο σύντομο ανέκδοτο!

Ο λαός - που πληρώνει ήδη τα σπασμένα με την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την ανασφάλεια για το αύριο - μπορεί να δώσει τη δική του απάντηση! Σε συμπόρευση με το ΚΚΕ να δυναμώσει τον αγώνα, για να σταματήσει αμέσως η συμμετοχή και εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video