ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με την Διοίκηση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με την Διοίκηση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Στο κλιμάκιο της Επιτροπής Πνευματικών Δικαιωμάτων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που είχε συνάντηση με τη Διοίκηση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) στην Αθήνα, συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στυλιανός Μωραΐτης, μαζί με τα μέλη του κλιμακίου εξέθεσαν στα μέλη της Διοίκησης του ΟΠΙ το ζήτημα που έχει ανακύψει με την ύπαρξη τριών φορέων πνευματικών δικαιωμάτων των στιχουργών και στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού για το συγκεκριμένο θέμα.

Στόχος των Επιμελητηρίων είναι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος ώστε οι στιχουργοί να μην στερούνται μεν τις αμοιβές της πνευματικής τους εργασίας, αλλά παράλληλα και οι επιχειρήσεις να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα εύλογο κόστος.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα, είναι αρκετά περιπλεγμένη και κρίνεται απαραίτητη η διευθέτηση του ζητήματος σε επίπεδο υπουργείου, ώστε τελικά να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην αδικείται κανείς. Η Επιτροπή Πνευματικών Δικαιωμάτων της ΚΕΕΕ κατέθεσε μία δέσμη προτάσεων προς τη Διοίκηση του ΟΠΙ, που θα τεθούν υπό μελέτη και επεξεργασία ώστε να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο που θα προωθηθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video