ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

PIVOT: Σεμινάριο για μικρές επιχειρήσεις με μεγάλες φιλοδοξίες από το Επιμελητήριο Έβρου

PIVOT: Σεμινάριο για μικρές επιχειρήσεις με μεγάλες φιλοδοξίες από το Επιμελητήριο Έβρου
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν βασικά θέματα λειτουργίας επιχειρήσεων, να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους. Ο κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί από διακεκριμένους εισηγητές με διεθνή δραστηριότητα και εμπειρία. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή, είναι οι επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Έβρου. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2022 ή έως την κάλυψη των 20 θέσεων.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου Light Hub, και σκοπός του είναι να παρέχει επιχειρηματικές δεξιότητες και σύγχρονα εργαλεία σε μικρές επιχειρήσεις της Π.Ε. Έβρου. Καλύπτει τις βασικές ενότητες για την επιχειρηματική δραστηριότητα όπως είναι το επιχειρηματικό μοντέλο, τα νομικά θέματα επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και το branding, η επικοινωνία στα κοινωνικά μέσα, οι πωλήσεις και χρηματοοικονομικά θέματα όπως η κοστολόγηση, η χρηματοδότηση και οι επενδύσεις.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 20 ώρες και θα υλοποιηθεί σε έξι (6) επιμέρους θεματικές εβδομαδιαίες συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται δια ζώσης στη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας με δυνατότητα κατ’ εξαίρεση συμμετοχής μέσω διαδικτύου.

Αυτό που διακρίνει το πρόγραμμα είναι ο πρακτικός προσανατολισμός καθώς στόχος του είναι η παροχή εργαλείων και εφαρμοσμένης γνώσης. Συνεπώς το πρόγραμμα δεν αφορά σεμινάριο θεωρητικής κατάρτισης. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στις δικές τους επιχειρήσεις εφαρμόζοντας σύγχρονα εργαλεία και «δοκιμασμένες συνταγές» ώστε να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, όσοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και 4 δωρεάν συνεδρίες coaching με διακεκριμένους μέντορες του Light Hub, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους.

Η δράση αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδίου «ΑΘΗΝΆ 2021-2025: Επένδυση στη Γνώση» του Επιμελητηρίου Έβρου, το οποίο έχει σκοπό να ενισχύσει την θέση της Π.Ε. Έβρου στην οικονομία της γνώσης παρέχοντας πληροφόρηση, εκπαίδευση και διασύνδεση. Μέχρι το 2025 θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα, επιτόπιες δράσεις προώθησης τοπικών προϊόντων, επιχειρηματικές αποστολές και συνεργασίες με ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της δράσης προγραμματίζεται η δυνατότητα φιλοξενίας νέων επιστημόνων από το εξωτερικό για την ανταλλαγή γνώσης αρχικά από το Επιμελητήριο Έβρου και προοδευτικά από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 15 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά.

Πληροφορίες: www.evroschamber.gr/pivot
Αιτήσεις συμμετοχής: https://bit.ly/LH-Pivot

Επικοινωνία:
Light Hub
Δομή στήριξης επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Έβρου
Τηλέφωνο: 2551021745 (καθημερινά 9:00-13:00)
email: info@lighthub.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video