ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Απροκάλυπτη η «αποπληρωμή γραμματίων» και αυτοδιαψεύσεις από τον Χρήστο Μέτιο

Περιφερειακή Σύνθεση: Απροκάλυπτη η «αποπληρωμή γραμματίων» και αυτοδιαψεύσεις από τον Χρήστο Μέτιο
Για το θέμα δημιουργίας Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMO) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η παράταξή μας είχε καταθέσει επερώτηση τον περασμένο Μάρτιο και απαντώντας τότε ο Περιφερειάρχης απαξίωνε τους DMO λέγοντας ότι «Έχουμε τη δυνατότητα πλέον από το ΕΣΠΑ να διαθέτουμε πόρους για τον Τουρισμό, προχωράει η υλοποίηση αυτού του έργου, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο έργο, και θα δείτε ότι όλα αυτά τα θέματα, που θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και ένας αναπτυξιακός οργανισμός θα γίνουν από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας».

Τέσσερις μήνες μετά, απαξιώνει την «αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας», απαξιώνει τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Θανάση Τσώνη (που ο ίδιος όρισε) και ανακοινώνει την πρόθεσή του να συσταθεί τελικά DMO με επικεφαλής μάλιστα τον Μιχάλη Αμοιρίδη, που όπως δήλωνε δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και οι τίτλοι.

Τελικά και οι θέσεις τον ενδιαφέρουν και οι τίτλοι τον ενδιαφέρουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη και τον Χρήστο Μέτιο τον ενδιαφέρει να ξεπληρώνει τα γραμμάτια με τα οποία υποθηκεύει το μέλλον της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Όμως, αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σε 1.5 χρόνο από σήμερα ο Χρήστος Μέτιος και η Διοίκηση του θα πάρουν την απάντηση που πρέπει από τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας μας την οποία θα απαλλάξουν από την επικίνδυνη παρουσία τους που ως μόνο στόχο έχει τα βολέματα ημέτερων σε βάρος του κοινού συμφέροντος.

ΣΗΜ: Προβλέπονται και εδώ μισθοί όπως στον «Οργανισμό» και ταξίδια;

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

Η φωτογραφία είναι από την σύσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, του Πρόεδρου του DMO Μ. Αμοιρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κ. Σιμιτσή, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Τουρισμού Θ. Τσώνη και του υπεύθυνου υπηρεσιακού στελέχους για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Γ. Σγούρου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video