ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τεχνική υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας από το ΔΠΘ με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων

Τεχνική υποστήριξη του Δήμου Ορεστιάδας από το ΔΠΘ με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων
Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην έδρα του Δήμου Ορεστιάδας με εκπροσώπους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της Διοίκησης του ΤΟΕΒ Ωοειδούς με κεντρικό θέμα την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη του Δήμου από το ΔΠΘ με στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων και αστικού ενεργειακού σχεδιασμού με την χρήση θερμότητας του νερού της υπόγειας υδροφορίας που αναπτύσσεται στην περιοχή του Ωοειδούς.

Από πλευράς του Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Αρχοντίδης Αρχοντής και ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Καλεντζίδης Βλασάκης. Το ΔΠΘ εκπροσώπησαν ο Αν. Καθηγητής Χρήστος Ακράτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής, ο Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Παπαϊωάννου του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας. Τον ΤΟΕΒ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αρχοντίδης Αθανάσιος και ο Διευθυντής κ. Μαλλούσης Κωσταντίνος.

Κατά την συνάντηση και αφού επικαιροποιήθηκε η άριστη και διαρκή συνεργασία του Δήμου Ορεστιάδας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, αναλύθηκαν διεξοδικά οι προοπτικές που ανοίγονται από την δυναμική διαχείριση των υδάτων του Ωοειδούς και οριοθετήθηκαν τα επόμενα βήματα της συνεργασίας.

Σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση αποκτά παγκόσμια διάσταση, ο Δήμος Ορεστιάδας δρομολογεί τα επόμενα του βήματα, πιστός στην κατεύθυνση υλοποίησης έργων ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων για εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων προς όφελος των δημοτών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video