ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Santa Run Alexandroupolis 2020

Santa Run Αlexandroupolis 2020
Δήμος Αλεξανδρούπολης καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο SANTA RUN Alexandroupolis 2020! Μια δράση με στόχους την ψυχική ανάταση των πολιτών εν μέσω πανδημίας, τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου κλίματος, την ενίσχυση της ήπιας άσκησης αλλά και της εθελοντικής προσφοράς.

Η δράση είναι διαδικτυακή, ατομική, ήπιας άθλησης, και περιλαμβάνει συμμετοχή με περπάτημα, τρέξιμο ή ποδηλασία, σε χώρο, χρόνο και απόσταση ελεύθερης επιλογής και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Οι συμμετέχοντες, φορώντας απαραίτητα το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, αποστέλλουν με μήνυμα στη σελίδα SANTA RUN Alexandroupolis στο Facebook φωτογραφία ή video (έως 15 δεύτερα) με τη δράση τους και μια ευχή για τις γιορτές, κάνοντας επισήμανση τη σελίδα SANTA RUN Alexandroupolis και hashtag #santarunaxd.

Επίσης όποιος ανεβάζει story στο INSTAGRAM με το @Santarunaxd θα προβάλλεται αυτομάτως στη σελίδα της δράσης.

Η δράση Santa Run Alexandroupolis έχει και κοινωνικό σκοπό. Οι συμμετέχοντες εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», GR 53 0140 9200 9200 0210 1247 057. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή εργασιών του ξενώνα Αυτιστικών Ατόμων στη Νίψα, καθώς και για την ολοκλήρωση του εξοπλισμού του.

Καλή επιτυχία! Μένουμε Ασφαλείς, Υγιείς και πάντα σε δράση!Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video