ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόγραμμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας με τίτλο «Γίνε Σύμβουλος για μία Μέρα»

Πρόγραμμα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας με τίτλο «Γίνε σύμβουλος για μία Μέρα»
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Ορεστιάδας, πιστό στο σχεδιασμό των δράσεων και ενεργειών του, για το τρέχον έτος, θέτει σε λειτουργία το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα «Γίνε Σύμβουλος για μία Μέρα», σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Ορεστιάδας, καθώς επίσης και με τα σχολεία της περιοχής, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Έτσι, λοιπόν, μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου αλλά παράλληλα και μαθητές της τελευταίας τάξης του Δημοτικού (Στ΄), θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή, για πρώτη φορά, με ένα θεσμικό όργανο, όπως είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων. Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιείται κάθε εβδομάδα μια προσομοίωση, όπου οι μαθητές, θα είναι σε θέση να διατυπώσουν τις απόψεις τους, να διεξάγουν έναν γόνιμο διάλογο μεταξύ τους και ταυτόχρονα να προτείνουν λύσεις και προτάσεις στα θέματα συζήτησής τους.

Όπως σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ορεστιάδας Ιωάννα Μουμτζίδου: «Έχουμε την πεποίθηση, ότι το εν λόγω πρόγραμμα, αποτελεί μια καλή, παραγωγική ευκαιρία, μια κίνηση εξωστρέφειας για τους μαθητές, προκειμένου να βλέπουν σταδιακά τον εαυτό τους, ως ενεργοί πολίτες. Σκοπός μας, η καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας και της ενσυναίσθησης στις νέες γενιές, σε μια περιοχή που μας δίνει τη δυνατότητα να υπάρξει, ουσιαστική αλληλεπίδραση, όπου μπορούν να εφαρμοστούν προγράμματα ήπιας πολιτικής, σε τοπικό επίπεδο».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video