ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

3η Βαλκανική Συνάντηση Πολιτισμών στο Διδυμότειχο και το REDRIVER 2024

3η Βαλκανική Συνάντηση Πολιτισμών στο Διδυμότειχο και το REDRIVER 2024
Έρχεται η 3η Βαλκανική Συνάντηση Πολιτισμών την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 20:30 το βράδυ, στον εξωτερικό χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Διδυμότειχο σε συνδιοργάνωση του 15ου Φεστιβάλ Πολιτισμού Διδυμοτείχου ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - REDRIVER (www.redriver.gr), του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και του Μουσικοχορευτικού Καλλιτεχνικού Ομίλου ΟΡΦΕΥΣ Διδυμοτείχου.

Φέτος φιλοξενεί αποστολές από Ελλάδα και Βουλγαρία με την υποστήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου και της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Οι συμμετέχοντες έχουν σκοπό να αναδείξουν την φιλία μέσα από δράσεις πολιτισμού στον ακριτικό Έβρο και συγκεκριμένα στην ιστορική πόλη του Διδυμοτείχου. Η διοργάνωση του φεστιβάλ REDRIVER, με σταθερούς συνεργάτες και επιμονή, συνεχίζει τις συνδιοργανώσεις σε όλες τις δράσης της ενώ παράλληλα φέτος απέσπασε μια πανελλαδική διάκριση στα TOURISM AWARDS 2024 για την πολυετή προσφορά της στον πολιτισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό της χώρας με την δημιουργία και ενίσχυση της συνεργατικότητας φορέων και επιχειρήσεων.

Συνεργάζονται, το τοπικό δίκτυο elxate-evros.gr, το δίκτυο τουρισμού υπαίθρου epaithros.eu, το τοπικό project Έβρος - Επιχειρηματική Συνεργασίας Εναλλακτικού Τουρισμού.

Ραντεβού στο πολυπολιτισμικό Διδυμότειχο. Ταξίδεψε σε τόπο όμορφο, φιλόξενο με ιστορία!

Διεύθυνση Οργάνωσης: RED RIVER.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video