ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: «Ο βυθός άνω - κάτω», το παραμύθι του Βασίλη Κάργα, παρουσιάζεται στο Τυχερό

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: «Ο βυθός άνω - κάτω», το παραμύθι του Βασίλη Κάργα, παρουσιάζεται στο Τυχερό
Τι γυρεύουν στην κεντρική πλατεία Τυχερού μια ασημένια αθερίνα, ένα σοφό χταπόδι, ένας ψηλομύτης γαύρος ένα στρουμπουλό δελφίνι, ένας ξιφίας - ξιφομάχος, ένα παπαγαλόψαρο και η Γοργώ, η γοργόνα με την πράσινη ψαροουρά;

Είναι οι ήρωες του έμμετρου παραμυθιού του δημοσιογράφου, Βασίλη Κάργα, με τίτλο «Ο βυθός άνω - κάτω», εικονογραφημένοι υπέροχα από την εικαστικό Ελένη Πεχλιβάνη και το οποίο θα παρουσιασθεί στην κεντρική πλατεία Τυχερού, το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 6:00 το απόγευμα.

Η παρουσίαση διοργανώνεται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Τυχερού στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κομνηνός και το βιβλιοχαρτοπωλείο Χριστίνα Καλλινάκη.

Η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου θα αφηγηθεί το παραμύθι.

Θα ακολουθήσουν παιχνίδια του βυθού και της θάλασσας και τα παιδιά θα ζωγραφίσουν το δικό τους βυθό.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Χορηγός: BETTER COFFEE.

Το βιβλίο

Ένα παραμύθι με παιγνιώδη ρίμα που διαδραματίζεται στον κοραλλί βυθό της θάλασσας. Ή μήπως όχι.

Μια πρωτότυπη ιστορία, όπου το πραγματικό σμίγει με το φανταστικό, γεμάτη χιούμορ κι εκπλήξεις, που έχει σκοπό να κάνει τα παιδιά να περάσουν όμορφα, να γελάσουν και να εξάψει τη φαντασία τους.

Μέσα από απροσδόκητες εικόνες τα παιδιά ανακαλύπτουν τον υποθαλάσσιο μαγικό κόσμο και γνωρίζουν, διασκεδάζοντας, τα πιο δημοφιλή είδη ψαριών και τα πιο παράξενα και μυστηριώδη πλάσματα του βυθού: ένα χταπόδι που σκεφτόταν σταυροπόδι, ένας ψηλομύτης γαύρος, ένα στρουμπουλό δελφίνι, ένας ξιφίας-ξιφομάχος, ένας φουξ-ροζ αστερίας, ένας σαργός πολύ αργός, ένα καλαμάρι βαμπίρ που έπινε λαίμαργα κεφίρ, ένα ηλεκτροφόρο χέλι που χορεύει τσιφτετέλι, ένα ψάρι καλλιτέχνης που ζωγραφίζει σαν Πικάσο, ένα… παπαγαλόψαρο, μια μυθική γοργόνα με την πράσινη ψαροουρά

Το παραμύθι θίγει ένα πάντα επίκαιρο ζήτημα: τον φόβο που αισθανόμαστε μπροστά στο διαφορετικό και στο ξένο.

Με υπέροχες, μαγευτικές, εικόνες της Κομοτηναίας εικαστικού Ελένης Πεχλιβάνη.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-10 ετών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video