ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ

Συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με τον Υπαρχηγό της ΕΛΑΣ
Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Αλεξανδρούπολης Τουφάκης Χρήστος πραγματοποίησε επίσκεψη στο νέο Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Συριτούδη Πασχάλη με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ενώ πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, έμφαση δόθηκε στην τήρηση όλων των Προεδρικών Διαταγμάτων και των Διαταγών από την Διοίκηση και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν το ωράριο εργασίας και τα ρεπό καθώς επίσης ο κ. Τουφάκης εξέφρασε την αντίθεση της Ένωσης να μετακινούνται με απόσπαση συνάδελφοι του από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης προς άλλες Διευθύνσεις καθώς δημιουργούνται προβλήματα στις Υπηρεσίες από τις οποίες αποχωρούν.

Επίσης μεταφέρθηκε στον Υπαρχηγό η ανάγκη να συμβάλει και ο ίδιος ώστε να υλοποιηθούν ταχύτερα έργα και διαταγές που έχουν σχεδιαστεί για την Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης όπως το κτιριακό και το περιφερειακό ιατρείο.

Τέλος συζητήθηκε και το μείζον πρόβλημα που συνεχίζει να απασχολεί τους αστυνομικούς που υπηρετούν με την επιχείρηση ΑΣΠΙΔΑ και το πρόβλημα που δημιούρφήθηκε με την ξαφνική διαταγή επιστροφής ορισμένων από αυτούς.

Αμφότεροι συμφώνησαν στην ανάγκη της συχνότερης επικοινωνίας τους μελλοντικά, προκειμένου η συνεργασία τους να παράγει εποικοδομητικό έργο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video