ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλές επιδόσεις και μετάλλια για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΟΦΘΑ στην Καβάλα

Καλές επιδόσεις και μετάλλια για τους κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΟΦΘΑ στην Καβάλα
Μετά από ένα καταπληκτικό τριήμερο αγώνων, οι αθλητές του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει των χειμερινών πρωταθλημάτων κατηγοριών. Οι αγώνες στην Καβάλα με την επωνυμία «Απόστολος Παύλος 2024» είχαν άψογη διοργάνωση και έδειξαν ακόμη μία φορά ότι η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης και μπορεί και ξέρει να παρουσιάζει στους κολυμβητικούς φιλάθλους ωραίους αγώνες!


Ο ΟΦΘΑ συμμετείχε στην διοργάνωση με 28 κολυμβητές και κολυμβήτριες και αρκετοί κολύμπησαν στους μεγάλους τελικούς των Ανδρών - Γυναικών. Από αυτούς, ξεχώρισαν και διακρίθηκαν με μετάλλια οι:
  • Πεχλιβανίδης Γιώργος: Ο ηγέτης της ομάδας με το απόλυτο των 5 μεταλλίων σε ισάριθμα αγωνίσματα. 400μ. ΜΑ (ασημένιο), 50μ. ύπτιο (ασημένιο), 50μ. πεταλούδα (ασημένιο), 200μ. πεταλούδα χάλκινο, 200μ. ΜΑ (χάλκινο).
  • Χατζημιχαήλ Ιωάννα: 1 μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο (ασημένιο).
  • Μαυρόπουλος Αργύρης: 1 μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα (ασημένιο).


Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στην Αλεξανδρούπολη για τον ΟΦΘΑ με στόχο τους Χειμερινούς Αγώνες.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video