ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου στο Επιμελητήριο Έβρου

Επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου στο Επιμελητήριο Έβρου
Το Επιμελητήριο Έβρου επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2024. Ο κ. Θεοδωρικάκος, αμέσως μετά από την υποδοχή του από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χριστόδουλο Τοψίδη, προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις.


Κατ΄ αρχάς ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης θα λάβει χρηματοδότηση για το σύνολο των επενδυτικών σχεδίων που έχει εγκρίνει μέσω του αναπτυξιακού νόμου. «Θα πάρετε κανονικότατα από το Υπουργείο Ανάπτυξης το σύνολο του ποσού που έχετε εγκρίνει για το σύνολο των επενδυτικών σχεδίων που έχει εγκρίνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον κ. Τοψίδη με την ιδιότητα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.


Δεύτερον σημείωσε ότι «στα τέσσερα καθεστώτα του αναπτυξιακού νόμου έχουν κατατεθεί προτάσεις από το Νομό Έβρου οι οποίες συγκεντρώνουν τη βάση της τάξης των 20 εκατ. ευρώ και η δική μου πρόθεση είναι να καλυφθεί επίσης το σύνολο αυτών των επενδυτικών σχεδίων». Τέλος εξήρε την ανάγκη ανασυγκρότησης του Βιομηχανικού Πάρκου της Αλεξανδρούπολης, αλλά και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης περί ενίσχυσης της βιομηχανίας σε όλη την επικράτεια του Έβρου με έμφαση στο βόρειο τμήμα του, καθώς όπως είπε «η καλύτερη συνθήκη ασφάλειας για την πατρίδα μας είναι η οικονομική ανάπτυξη και ιδιαίτερα οι νέες θέσεις εργασίας από καινούργιες δουλειές κυρίως στον τομέα της βιομηχανίας».


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την έγκριση του συνόλου των επενδυτικών σχεδίων από το Υπουργείο Ανάπτυξης, τόνισε την ανάγκη θωράκισης των συνόρων με θέσεις εργασίας και απασχόλησης.


Τον Υπουργό υποδέχτηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνιών Βιομηχανιών Έβρου Χρήστος Γιορδαμλής, ενώ στη σύσκεψη που έγινε στο Επιμελητήριο συμμετείχαν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, ενώσεων, σωματείων και επιχειρήσεων από όλο τον Έβρο, οι οποίοι έθεσαν υπόψη του προτάσεις, προβληματισμούς και ανάγκες ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.


Παρόντες ήταν επίσης και οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Δείτε το βίντεο του e-evros.gr

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video