ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωταθλήτρια Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Σερρών η ομάδα Σκάκι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Πρωταθλήτρια Περιφέρειας ΑΜ-Θ και Σερρών η ομάδα Σκάκι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Το κύπελλο σήκωσε η σκακιστική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και Σερρών 2023.

Το Ομαδικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης και Σερρών 2023 πραγματοποιήθηκε χθες στις Φέρες Έβρου με τη συμμετοχή 12 ομάδων από Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα και Σέρρες.


Η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τους Κωνσταντίνο Μαρκίδη, Θωμά Μίχο, Διογένη Σπαθόπουλο και Χρήστο Αντώνογλου αήττητη, πέτυχε 5 νίκες και 1 ισοπαλία, κατέκτησε την πρώτη θέση.


Επίσης χρυσό μετάλλιο για την καλύτερη απόδοση στην σκακιέρα τους κατέκτησαν οι παίκτες του Εθνικού Θωμάς Μίχος και Διογένης Σπαθόπουλος.

Η 2η ομάδα του Εθνικού κατέκτησε την 8η θέση. Έπαιξαν οι Ζαχαρίας Τιακούδης, Άρτεμις Μπλίτσα, Χρήστος Χασάπης και Αλέξανδρος Μαργκαριάν.


Η τελική κατάταξη

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
2. ΣΟ ΔΡΑΜΑΣ
3. ΣΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
4. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
5. ΣΟ ΞΑΝΘΗΣ
6. ΕΣ ΔΡΑΜΑΣ
7. ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
8. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄
9. ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ
10. ΣΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
11. ΣΟ ΦΕΡΩΝ
12. ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Με δυο αξιόμαχες ομάδες συμμετείχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και στο εφηβικό πρωτάθλημα Περιφέρειας ΑΜ-Θ U14.


Η πρώτη εφηβική ομάδα κατέκτησε μεταξύ 11 ομάδων την 4η θέση με τους Γιώργο Γκόγκολα, Ειρήνη Λιολιοσίδη, Πέτρο Ηλιόπουλο και Μίμη Δούκα. Ο Δούκας μάλιστα ισοβάθμησε στους πόντους όσο αφορά την καλύτερη επίδοση στην σκακιέρα του και έχασε το χρυσό στην άρση των κριτηρίων.


Η 2η εφηβική του Εθνικού κατέκτησε την 8η θέση με τους μικρούς σκακιστές Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Δημήτρη Χασάπη, Καλλιόπη Εγίνογλου και Δημήτρη Κρεωνά.


Συγχαρητήρια σε όλους τους σκακιστές του Εθνικού για την αγωνιστικότητά τους και συγχαρητήρια στον Σκακιστικό Όμιλο Φερών για την άψογη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις ομάδες των ενηλίκων: https://chess-results.com/tnr859293.aspx?lan=1

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τις εφηβικές ομάδες: https://chess-results.com/tnr859292.aspx?lan=1

Περισσότερες φωτογραφίες εδω
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video