ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Γραφείου Μπαΐρα - Δινδίνη για τον άδικο θάνατο Αλεξανδρουπολίτη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Γραφείου Μπαΐρα - Δινδίνη για τον άδικο θάνατο Αλεξανδρουπολίτη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό
Το Δικηγορικό Γραφείο Δήμητρας Μπαΐρα - Βάνας Δινδίνη, το οποίο εκπροσωπεί την οικογένεια του 46χρονου Αλεξανδρουπολίτη που έχασε άδικα τη ζωή του το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023 σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό - πλησίον του κόμβου Μάκρης, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Εκπροσωπώντας την οικογένεια του νέου πατέρα και συζύγου που άδικα έχασε τη ζωή του στις 15/04/2023 στο 598ο χλμ. της Εγνατίας Οδού - Ηγουμενίτσα προς Κήπους, εργαζόμαστε - κατόπιν σχετικής εντολής - για την αρμόδια ανάδειξη των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο τραγικό αυτό αποτέλεσμα, ακούραστα και με απόλυτο σεβασμό.

Με μεγάλη ανησυχία διαπιστώνουμε τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά αντίθετης εισόδου στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα τη διακινδύνευση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των διερχομένων οδηγών, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε τον επίκαιρο δημόσιο διάλογο, ο οποίος αφορά στα αιτήματα για λήψη μέτρων προς αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών.

Ωστόσο, νιώθουμε τη νομική υποχρέωση να επισημάνουμε πως κάθε υπόθεση διαφέρει ως προς τα πραγματικά περιστατικά που τη συνθέτουν. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτρέψουμε ούτε τη γενικευμένη αντιμετώπιση του εν λόγω συμβάντος, το οποίο βρίσκεται υπό διερεύνηση, ούτε τη διαστρέβλωση γεγονότων και διάδοση νομικών χαρακτηρισμών, η απόδοση των οποίων ανήκει αποκλειστικά στα αρμόδια δικαστήρια.

Η ανάγκη για λήψη σύγχρονων μέτρων προστασίας της ασφάλειας και της ζωής των κατοίκων της περιοχής μας είναι αυτονόητη και επιτακτική, πλην όμως ανεξάρτητη από την κρίση επί της εκάστοτε υπόθεσης και της έμπρακτης συμπαράστασης που πρέπει να δοθεί στις οικογένειες των θυμάτων.

Αλεξανδρούπολη, 19.07.2023

Δικηγορικό Γραφείο Δ. Μπαΐρα - Β. Δινδίνη»
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video