ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην Ξάνθη η 29η Εθνική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος

Στην Ξάνθη η 29η Εθνική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος
Από την Πέμπτη 20 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης φιλοξενεί στην Ξάνθη την ετήσια θερινή Γενική Συνέλευση του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδος (ESN Greece), την οποία διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών Erasmus του ΔΠΘ (ESN DUTH).

Η Γενική Συνέλευση θα συγκεντρώσει περίπου 90 φοιτητές, εθελοντές του Δικτύου ESN Greece το οποίο αποτελεί παράρτημα του διεθνούς δικτύου ESN International.

Οι εθελοντές φοιτητές του ESN DUTH, με αφορμή τις δύο επετείους, αυτής των 10 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου τους αλλά και την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, διεκδίκησαν και ανέλαβαν τη διοργάνωση. Αρωγοί  και υποστηρικτές τους, εκτός από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Γραφείο Erasmus+ του ΔΠΘ, ο Δήμος Ξάνθης, η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Ξάνθης.

Το Erasmus Student Network (ESN) αποτελεί τον μεγαλύτερο εθελοντικό, φοιτητικό οργανισμό στην Ευρώπη και ως αποστολή του έχει τον εμπλουτισμό της τοπικής κοινωνίας μέσα από τις ανταλλαγές και την προσφορά ευκαιριών για την πολιτιστική κατανόηση και την προσωπική ανάπτυξη έχοντας ως γνώμονα ότι οι «φοιτητές βοηθούν φοιτητές». Τα μέλη του είναι άτομα με όρεξη για μάθηση, αγάπη για τον εθελοντισμό και ενθουσιασμό για το πρόγραμμα Erasmus και όσα προσφέρει στους φοιτητές της Ευρώπης. Το Δίκτυο στην Ελλάδα (ESN Greece) διαθέτει παραρτήματα σε όλα τα ελληνικά Πανεπιστήμια με περισσότερα από 900 ενεργά μέλη.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://duth.esngreece.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video