ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης γιορτάζει την Ημέρα της Ευρώπης που είναι η 9η Μαΐου σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας.

Ο κόμβος του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, θα πραγματοποιήσει στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, εκδήλωση με τίτλο «Η φωνή των Νέων, η φωνή της Ευρώπης», τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Έβρου να παρουσιάσει το καθένα απ’ αυτά τη «δική του Ευρώπη». Αναλυτικά, θα συμμετέχουν το ΓΕΛ Διδυμοτείχου, το ΓΕΛ Σουφλίου, το ΓΕΛ Τυχερού, το 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης, το 4ο και το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρέμβει σε ζωντανή σύνδεση, η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η κα Εύη Γεωργίτση.

Η ημέρα αυτή παρέχει στους πολίτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να βιώσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video