ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θεατρική παράσταση Λυσιστράτη του Αριστοφάνη στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου

Θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη στο Μουσείο Μετάξης Σουφλίου
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου ΚΙΝΗΣΟΥ, παρουσιάζει την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:30, τη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε διασκευή Λάκη Λαζόπουλου και προσαρμογή - σκηνοθεσία Άκη Τσονίδη, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Η Λυσιστράτη, σύμβολο αντιπολεμικού αγώνα και ειρήνης, εμπνέεται ένα σχέδιο για να σταματήσει τον πελοποννησιακό πόλεμο. Θέλοντας να συμφιλιώσει τους άνδρες καλεί γυναίκες από την Αθήνα και άλλες πόλεις και τους ζητάει να ξεκινήσουν μια πρωτότυπη απεργία.

Σκηνικά - Κοστούμια: Θεατρικό Εργαστήρι Διόνυσος
Επιμέλεια σκηνικών: Αραμπατζή Μαρία, Θεοδωρίδου Δώρα, Μερζέ Ξανθή
Επιμέλεια χορευτικών: Τσονίδης Άκης
Διάρκεια: 80 λεπτά

Πρωταγωνιστούν: Αλατζιά Όλγα, Αναγνωστοπούλου Αθανασία, Αραμπατζή Δήμητρα, Αρχοντούδη Αθανασία, Δαλαβέρα Λουκία, Καντζιάρη Γιώτα, Καρλιώτη Αργυρώ, Καψογεώργη Μαρία, Παϊταρίδου Αναστασία, Μπακαλούδη Ευθυμία, Παπαδημητρίου Χρύσα, Τσιαμίτας Θοδωρής, Μιχαηλίδης Στάθης.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μετάξης
Ελ. Βενιζέλου 73, Σουφλί
Τηλ. 25540 23700
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video