ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2023»

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Travel Expo Cyprus 2023»
Με αέρα εξωστρέφειας και ισχυρή αυτοπεποίθηση ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει με δικό του περίπτερο σε μια ακόμη διεθνή τουριστική έκθεση ενισχύοντας την εικόνα του στο εξωτερικό!

Ο λόγος για την 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Travel Expo Cyprus 2023” που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc και πραγματοποιείται στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023.


Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ αποτελεί και την μόνη τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στη χώρα.


Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση μεταξύ των οποίων είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ταξιδιωτικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και διεθνείς συμμετοχές, ενώ στόχο έχει να αυξηθούν οι ροές τόσο των Κυπρίων προς την Ελλάδα όσο και το αντίστροφο.


Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δηλώνει δυναμικό παρών με δικό του περίπτερο όπου παρουσιάζεται ως ένας ελκυστικός και ασφαλής προορισμός με μοναδικές ομορφιές, αρώματα και γεύσεις, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιου Σεραφειμίδη και Πέτρου Κυριακίδη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ιωάννη Μπόγδη.


Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου Κώστα Κουμή και τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου.


Αμέσως μετά σε ειδική εκδήλωση παρουσιάστηκε η Αλεξανδρούπολη και οι ομορφιές του τόπου μας σε τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού· απαρχή ανάπτυξης εποικοδομητικών συνεργασιών.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video