ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγκαινιάστηκαν το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή

Εγκαινιάστηκαν το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή
Παρουσία του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, συλλόγων και συλλογικοτήτων εγκαινιάστηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, το νέο ΚΕΠ και το Δημοτικό Ιατρείο στη Νέα Χηλή.


Το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Χηλή λειτουργεί στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Πολυτεχνείου, σε ένα σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες.


Πρόκειται για ένα σύγχρονο και προσβάσιμο χώρο που σε συνδυασμό με το νέο Δημοτικό Ιατρείο πρόκειται να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πολιτών όχι μόνο από τη Νέα Χηλή αλλά και από τις περιοχές Πέτρινα, Εργατικά Αγίου Ανδρέα, Άγιο Γεώργιο και Μάκρη που πλέον δε θα χρειάζεται να φτάνουν μέχρι το κέντρο της πόλης για να εξυπηρετηθούν.


Η δημιουργία του νέου ΚΕΠ και του Δημοτικού Ιατρείου είναι μέρος μιας σειράς παρεμβάσεων που έχουν γίνει στη Νέα Χηλή - μεταξύ αυτών η ανάπλαση της πλατείας στα Πλατανάκια και η νέα παιδική χαρά - ενέργειες που αναβαθμίζουν σημαντικά την περιοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.



[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video