ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εορτασμός Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Αλεξανδρούπολη

Εορτασμός Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Αλεξανδρούπολη
Την Τρίτη 12 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη του νεοφανούς Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου στον Πλατανότοπο Μαΐστρου θα παραμείνει κλειστό, λόγω της εκκρεμούσης δικαστικής αγωγής των ιδιοκτητών του οικοπέδου όπου βρίσκεται το παρεκκλήσιο ενάντια στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.

Για το λόγο αυτό η εορτή του Οσίου Παϊσίου στις 11 και 12 Ιουλίου θα τελεσθεί στον Ναό της Παναγίας της Στρατήγισσας (δίπλα στο Στρατόπεδο Ζήση) και συγκεκριμένα:

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Οσίου Παϊσίου

Την Τρίτη 12 Ιουλίου το πρωί από 7:00 έως 10:00 θα τελεσθεί η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως:

«Λόγω της εκκρεμούσης δικαστικής αγωγής των ιδιοκτητών του οικοπέδου όπου βρίσκεται το παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου στον Μαΐστρο ενάντια στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, η οποία έχει διά Νόμου την ευθύνη των χριστιανικών Ναών της Επαρχίας μας, η πανήγυρις του Οσίου Παϊσίου στο παρεκκλήσιο εκείνο στον πλατανότοπο δεν θα τελεσθεί εφέτος και το παρεκκλήσιο θα παραμείνει κλειστό.

Για το λόγο αυτό η εορτή του νεοφανούς Οσίου Παϊσίου την ερχόμενη Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Ιουλίου θα τελεσθεί στον Ναό της Παναγίας της Στρατήγισσας (δίπλα στο Στρατόπεδο Ζήση) και στο εσωτερικό Παρεκκλήσιο που τιμάται επ’ ονόματι του Οσίου Παϊσίου και όπου υπάρχει η ιερά εικόνα του Οσίου.

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Οσίου Παϊσίου και την Τρίτη 12 Ιουλίου από 7:00 - 10:00 η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video