ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γιατί ο Σταύρος Κελέτσης κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Πιτιακούδη

Γιατί ο Σταύρος Κελέτσης κατέθεσε μήνυση κατά του Κώστα Πιτιακούδη
Τη δικαστική οδό αποφάσισε να ακολουθήσει ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης, στρεφόμενος εναντίον του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Evros-news.gr Κωνσταντίνου Πιτιακούδη, καθώς, όπως αναφέρει ο κ. Κελέτσης, ο «δημοσιογράφος» πέρασε την «κόκκινη γραμμή» που αφορά σε θέματα ήθους και προσβολής της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής του.

Επειδή ο Κωνσταντίνος Πιτιακούδης κατά την προσφιλή του «δημοσιογραφική» μέθοδο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του αποσπάσματα μόνο της μήνυσης, όπου δεν αναφέρονται οι πραγματικοί λόγοι που ανάγκασαν τον βουλευτή να του κάνει μήνυση, προκειμένου να μην δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με αυτούς, ο κ. Κελέτσης απέστειλε προς τα ΜΜΕ το παρακάτω δελτίο Τύπου, επισυνάπτοντας και το σύνολο του δικογράφου.

Όπως προκύπτει από το κείμενο της μήνυσης σε καμία περίπτωση η μήνυση δεν αφορά κριτική που ασκείται στον βουλευτή, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο Κώστας Πιτιακούδης «μυξοκλαίγοντας» ότι θέλουν να τον «φιμώσουν» γιατί ασκεί κριτική, αλλά πρόκειται για καθαρά υβριστικούς χαρακτηρισμούς και ακατονόμαστες εκφράσεις που αποδίδονται στον κ. Κελέτση που είναι απολύτως εξευτελιστικά για την προσωπικότητά του και προσβάλλουν αφόρητα την τιμή και την υπόληψή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κελέτση:

Σχετικά με την μήνυσή μου προς τον κ. Πιτιακούδη

Επειδή ο ιδιοκτήτης της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας «Evros-news.gr» κ. Κωνσταντίνος Πιτιακούδης κατά την προσφιλή του «δημοσιογραφική» μέθοδο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΝ της μήνυσης που πράγματι κατέθεσα απέναντί του, όπου ΔΕΝ αναφέρονται οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ που με ανάγκασαν να το κάνω, και προκειμένου να μην δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις σχετικά με αυτούς, σας επισυνάπτω το ΣΥΝΟΛΟ του δικογράφου. Εκεί και ειδικά στην (ε) παράγραφο περιγράφονται τα υβριστικά σχόλια, οι ακατανόμαστες και χυδαίες εκφράσεις και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί (που για ευνόητους λόγους δεν περιλαμβάνω σ΄ αυτό το δελτίο τύπου) τα οποία ο κ. Πιτιακούδης φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του και αφορούν στο πρόσωπό μου.

Όπως τονίζω και στην έγκληση μου, ως πολιτικό πρόσωπο ουδέποτε θα κινούμουν δικαστικά εναντίον κανενός δημοσιογράφου, πράγμα που τήρησα απαρέγκλιτα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά, όπως έκανα άλλωστε και απέναντι στον κ. Πιτιακούδη. Αντιθέτως κατά την άποψή μου η κριτική στα πολιτικά πρόσωπα όσο αυστηρή κι αν είναι, είναι απολύτως αποδεκτή στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος. Όμως υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που αφορά σε θέματα ήθους και προσβολής της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης (ιδιαίτερα όταν πίσω σου υπάρχει οικογένεια, σύζυγος και παιδιά) την οποία ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δυστυχώς έχει ξεπεράσει προ πολλού. Τώρα τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

Αυτονόητα την μήνυσή μου θα την αποστείλω και στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να γνωρίζουν οι άνθρωποι τι «διαμάντι» της δημοσιογραφίας περιλαμβάνουν στους κόλπους τους, μήπως και τον καλούν οι δημοσιογραφικές σχολές στην Ελλάδα αλλά και ανά τον κόσμο να διδάξει τις μεθόδους δημοσιογραφίας που άριστα γνωρίζει, στις νεότερες γενιές δημοσιογράφων και φυσικά να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν!

Και μια νομική συμβουλή προς τον δημοσιογράφο, φίλο κ. Πιτιακούδη. Αν με την μήνυση παραπονιέται ότι θα χρειαστεί να πληρώσει κάποια «ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΙΚΑ» (όπως ο ίδιος λέει) σε συναδέλφους δικηγόρους, όταν ασκεί δημοσιογραφία να είναι πιο προσεκτικός γιατί σε περίπτωση αγωγής ίσως χρειαστεί να πληρώσει μερικά χιλιάρικα! (Όσο για τα σποτάκια - «banners» που βλέπω ότι έχει βάλει στην προμετωπίδα του σάιτ του και αναφέρονται σε μένα, τον ευχαριστώ πολύ για την δωρεάν διαφήμιση και ελπίζω να τα κρατήσει μέχρι τις εκλογές!).

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Βουλευτής Έβρου ΝΔ

Παραθέτουμε απόσπασμα της παραγράφου (ε) της μήνυσης όπου περιγράφονται τα υβριστικά σχόλια, οι ακατονόμαστες και χυδαίες εκφράσεις και οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί κατά του Σταύρου Κελέτση:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video