ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραβεία για τις ομάδες στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST LEGO League στην Αλεξανδρούπολη

Βραβεία για τις ομάδες στο Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST LEGO League στην Αλεξανδρούπολη
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας FIRST® LEGO® LEAGUE (FFL) Explore Αλεξανδρούπολης, που φιλοξένησε ομάδες της περιοχής και αποτελεί μια συνδιοργάνωση της Eduact με τους Computer Action και Ρομποτεχνολογία εν Δράσει. Τα φεστιβάλς πραγματοποιήθηκαν στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης και στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Στο Φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν ομάδες, στην κατηγορία του Explore και Discover (4 έως 10 χρονών) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.


Οι ομάδες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ βραβεύτηκαν με το Βραβείο Μοντέλου Κατασκευής, Βραβείο Προγραμματισμού, Βραβείο Θεμελιωδών Αξιών και Βραβείο Αφίσας και ήταν οι ομάδες:
  • Discover: SMARTAKIA, LEGACIDES, ROBOCOPS, LEGO FRIENDS, Robotinia, ROBOTINIA, ROBO BOYS.
  • Explore: Ρομποσαΐνια, Robostars, LEGO DRAGONS, Lego Παρέα, LEGO ASTRAPES, LEGO ΚΕΡΑΥΝΟΙ, LEGO DRAKOFOTIES, LEGO TIGERS 1, LEGO TIGERS 2, LEGO FIRES, ROBO HACKERS.

Τη διοργάνωση υποστηρίζει η Ο3 Out of the Ordinary επίσημος αντιπρόσωπος LEGO® Education στην Ελλάδα, ο Μεγάλος Χορηγός Προγραμμάτων το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ και το Φεστιβάλ έγινε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δείτε εδώ εικόνες από το Φεστιβάλ

Μάθετε περισσότερα για τους Διαγωνισμούς στο https://firstlegoleague.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video