ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κρίσιμες μέρες!

Κρίσιμες μέρες
Στις 31 Οκτωβρίου ξεκίνησε η 26η Διάσκεψη Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκώβη, γνωστή και ως COP26, η οποία ολοκληρώνεται στις 12 Νοεμβρίου 2021. Μπορεί αυτό να ακούγεται αδιάφορο, όμως η COP26 είναι το μόνο παγκόσμιο φόρουμ όπου πολιτικοί από κάθε γωνιά –κυριολεκτικά– θα βρεθούν για να συμφωνήσουν σε κοινή δράση για το κλίμα του πλανήτη.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η Διάσκεψη; Τι πρέπει επιτέλους να συμφωνήσουν οι ηγέτες των χωρών, για να έχουμε ελπίδες να αποφύγουμε τις χειρότερες επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης;

[   Μάθε τα πάντα εδώ!   ]

Μετά τη Διάσκεψη Κορυφής για το Κλίμα στο Παρίσι, το 2015, οι χώρες δεσμεύτηκαν για ουσιαστική δράση ώστε να προστατευτούμε από την κλιματική απειλή. Τη δέσμευση αυτή υιοθέτησε και η χώρα μας, γι’ αυτό και η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να πάρει συγκεκριμένα και πιο φιλόδοξα μέτρα ώστε να πετύχουμε τη συγκράτηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας στον 1,5°C. Γι΄ αυτό, η Greenpeace έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της χώρας για τις πολιτικές που θα έπρεπε να υιοθετήσει και να ανακοινώσει η Ελλάδα στην COP26. Παρόλα αυτά, οι ανακοινώσεις του στη Γλασκώβη δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Παρουσίασε έναν πράσινο κόσμο, μαγικό, αρμονικά πλασμένο. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και πρέπει να γεφυρώσουμε τη διαφορά.

[   Ενημερώσου για όσα ζητάμε!   ]

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video