ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πόλη & Πολίτες: “Στις 16/11/2021 κηδεύτηκε η Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”

Πόλη & Πολίτες: “Στις 16/11/2021 κηδεύτηκε η Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”
Οι δύο εναπομείνασες δημοτικές παρατάξεις στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ και στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης δια των εκπροσώπων τους δήλωσαν παρών και αποχώρησαν.

Έτσι έμεινε μόνη η ομάδα του Ιωάννη Ζαμπούκη και φυσικά ο ίδιος.

Δηλαδή διοικεί τον δήμο χωρίς αντιπολίτευση.

Άλλη μία πρωτιά και καινοτομία από τον Ιωάννη Ζαμπούκη.

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε τον Δήμο μας και την τοπική Δημοκρατία, γιατί δεν αντιλαμβάνεται την αυτοδιοίκηση, την ζώσα πραγματικότητα της μέσα από την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων και την καλή πίστη.

Συνεδριάσεις δια περιφοράς χωρίς συζήτηση ή με τηλεδιάσκεψη όταν μόνο 9 μέλη μπορούν να συνεδριάσουν σε αίθουσα 200 τ.μ. .

Δυστυχώς περίπου 2,5 χρόνια ο Ιωάννης Ζαμπούκης παίζει κρυφτό με την αλήθεια και τις ανοικτές διαδικασίες.

Συνιστάμε υπομονή λίγους μήνες ακόμη, διότι δυστυχώς ο Ιωάννης Ζαμπούκης φυσικά δεν έχει το κουράγιο να παραιτηθεί, γιατί μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει τώρα να σώσει ο Δήμος μας ό,τι σχεδόν απόμεινε.

Από την παράταξη
Πολη & Πολίτες - Βαγγέλης Λαμπάκης

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video