ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Branding Your City: Διαδικτυακό photo challenge με θέμα την πόλη του Διδυμοτείχου

Branding Your City: Διαδικτυακό photo challenge με θέμα την πόλη του Διδυμοτείχου
Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» προσκαλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να αξιοποιήσουν δημιουργικά την εξόρμησή τους στα πλαίσια του #brandingyourcity και να αναδιαμορφώσουν παράλληλα την ψηφιακή εικόνα της πόλης.

Πώς θα γίνει αυτό;

Για τις επόμενες δύο βδομάδες (1-14 Νοεμβρίου) η ομάδα στοχεύει στην συλλογή φωτογραφιών της πόλης που αντικατοπτρίζουν την ταυτότητά της από την οπτική των κατοίκων, μέσω των instagram stories, βάζοντας #brandingyourcity και tag την ομάδα @apodidw.

Ποιος ο στόχος;

Μέσω αυτού του διαδικτυακού challenge, στόχος είναι να παρακινήσουν όλους τους κατοίκους, μικρούς και μεγάλους, να μεταφέρουν μέσα από την προσωπική τους ματιά εικόνες του Διδυμοτείχου στην οθόνη μας, ενδυναμώνοντας παράλληλα το φωτογραφικό, αλλά και ψηφιακό αποτύπωμα διάφορων σημείων της πόλης στα social media.

Ποιο το επόμενο βήμα;

Αυτό θα το κάνουμε μαζί! Θα δημιουργηθεί μια ολιγομελής συντακτική ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για την σύνταξη ενός άρθρου, το οποίο θα σταλεί σε πολλά ΜΜΕ της χώρας και θα έχει ως στόχο να ενημερώσει, αλλά και να προσελκύσει επισκέπτες, καθιστώντας έτσι την πόλη μας τουριστικό πόλο έλξης.

#brandingyourcity #apoDIDw #nextgeneration #evros #didimoticho #takeaphoto

www.facebook.com/apoDIDw
www.instagram.com/apodidw

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video