ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Δεν υπάρχει αίθουσα για να γίνει διά ζώσης Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Δεν υπάρχει αίθουσα για να γίνει διά ζώσης Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ!
Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η κατάσταση που έχει διαμορφώσει η Διοίκηση της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης, σε όλους τους τομείς. Η κατάσταση που έχουν διαμορφώσει είναι τουλάχιστον κατακριτέα ακόμη και από τον πλέον καλοπροαίρετο άνθρωπο.

Πρόσφατο παράδειγμα: Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή 29/10 πρόκειται να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και μαζί με την πρόσκληση της συνεδρίασης η διοίκηση απέστειλε προς όλους τους/τις Συμβούλους έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Ροδόπης, από το οποίο πληροφορούμαστε ότι δεν είναι δυνατή η διά ζώσης συνεδρίαση του Π.Σ. καθώς η αίθουσα «Γεώργιος Παυλίδης» δεν είναι ασφαλής. Το έγγραφο αναφέρει ως προβλήματα την ύπαρξη υγρασίας στον ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό της αίθουσας, «βλάβη στο ασφαλτόπανο του προθαλάμου, η οποία θα αποκατασταθεί την Άνοιξη!» και βουλωμένες υδρορροές…

Η αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Ροδόπης δηλώνει ότι υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας στην αίθουσα, που βρίσκεται στο Διοικητήριο της Ροδόπης, όπου εργάζονται εκατοντάδες υπάλληλοι, όπου εξυπηρετείται μεγάλος αριθμός πολιτών και όπου στεγάζεται (ακριβώς στον ίδιο όροφο) το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο η ίδια υπηρεσία δηλώνει αδυναμία να επιληφθεί της αποκατάστασης των ζημιών!

Από το έγγραφο αυτό δύο συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν: Πρώτον ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της Π.Ε. Ροδόπης δεν είναι ικανοί να εξασφαλίσουν εγκαίρως την ασφάλεια του κτιρίου και των κτιριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες, εργάζονται οι υπάλληλοι και εξυπηρετούνται οι πολίτες. Κατ’ επέκταση εύλογα ανακύπτει ερώτημα και για την ασφάλεια συνολικά του κτιρίου και των εργαζομένων σ’ αυτό. Δεν μπορεί το πρόβλημα να περιορίζεται μόνο στην αίθουσα «Γ. Παυλίδης». Αν όμως το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στην αίθουσα τότε γεννάται εύλογα ως δεύτερο συμπέρασμα - ερώτημα: Είναι δικαιολογία αυτή ώστε η διοίκηση του Χρήστου Μέτιου να προσπαθεί να αποφύγει τις διά ζώσης συνεδριάσεις όπου η «γύμνια» της θα είναι ακόμη πιο προφανής;

Όπως και να το προσεγγίσει κανείς, το συμπέρασμα μπορεί να ανακεφαλαιωθεί με έμφαση σε λίγες λέξεις: «Ντροπή για την ανικανότητα σας να διαχειριστείτε και να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των κτιρίων όπου και οι ίδιοι στεγάζεστε!».

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video