ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τελέστηκε ο αγιασμός στο Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Ν. Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός"

Τελέστηκε ο αγιασμός στο Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Ν. Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός"
Το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου 2021 τελέστηκε ο αγιασμός από το Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων Ν. Έβρου "Αλέξιος Κομνηνός", ο οποίος σηματοδοτεί και την έναρξη των δράσεών του για τη νέα σεζόν.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη κ. Άνθιμο, ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.


Στην τελετή παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Ανχης Αργύριος Ζαχαρόπουλος, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Ζαμπούκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Κιζιρίδης, ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. Δημήτρiow Κελεμίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεύκων "Οι Ρίζες" Μιχάλης Νικολαΐδης, πρώην πρόεδροι του συλλόγου καθώς και μέλη και φίλοι του.


Στο σύντομο χαιρετισμό τους ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχίες στο έργο του συλλόγου. Επεσήμαναν ότι ο σύλλογος θα πρέπει να είναι φυτώριο για τα νέα παιδιά, στα οποία θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσει τις πατροπαράδοτες αξίες καθώς και την ιστορία και τον πολιτισμό των Ελλήνων του Πόντου και δήλωσαν συμπαραστάτες στο έργο του.

Ο Αρχιμανδρίτης Άνθιμος ευχήθηκε όπως ο Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος, προστάτης του συλλόγου ευλογεί τα μέλη του.


Ο Πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Στεφανίδης, στην ομιλία του παρουσίασε τα μέλη του Δ.Σ. (τακτικά και αναπληρωματικά). Αναφερόμενος επιγραμματικά στα καθήκοντα του καθενός, απηύθυνε προσκλητήριο και προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου όπως στηρίξουν το έργο τους.


Στο τέλος στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα τα οποία είχαν ετοιμάσει με αγάπη μέλη και φίλοι του συλλόγου.


Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους όλους τους παρευρισκόμενους καθώς επίσης και όλα τα μέλη και τους φίλους που βοήθησαν στην οργάνωση της τελετής.

Επίσης ευχαριστεί το "Σπίτι του γλυκού" για την παραχώρηση της τέντας εκδηλώσεων.


Ακολουθήστε το Alexandroupoli Online
Google News | Facebook | Twitter | Instagram | Linkedin | Pinterest


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video