ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάλεψε για το περιβάλλον: Μιλάμε για το περιβάλλον - Συμμετέχουμε ενεργά

Πάλεψε για το περιβάλλον: Μιλάμε για το περιβάλλον - Συμμετέχουμε ενεργά
Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους καθώς διασφαλίζει την ποιότητα της ίδιας της ζωής μας, αλλά και των μελλοντικών γενεών.

Όλοι μας έχουμε λόγο και μπορούμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και λήψη πολιτικών αποφάσεων για το περιβάλλον. Αν θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στο δημόσιο βίο έχουμε τα μέσα, καθώς έχουμε στη διάθεσή μας ένα πλούσιο νομικό οπλοστάσιο που μας δίνει τη δυνατότητα να ασκήσουμε τα περιβαλλοντικά δικαιώματά μας. Πρόκειται για το δικαίωμά μας να έχουμε πρόσβαση στην περιβαλλοντική πληροφορία, να συμμετέχουμε στη λήψη αποφάσεων και να έχουμε πρόσβαση στη δικαιοσύνη για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις, βέβαια, που θα συναντήσουμε όταν επιλέξουμε τελικά να αναλάβουμε ενεργό δράση είναι ποικίλες. Δεν θα πρέπει όμως να πτοούμαστε σε καμία περίπτωση εάν δεν καταφέρουμε να δούμε άμεσα τους καρπούς της δράσης μας, αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε οχυρωμένοι με πείσμα και υπομονή καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος προϋποθέτει διαρκή επαγρύπνηση.

Για να σου μεταφέρουμε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενεργή συμμετοχή σου στην προστασία του περιβάλλοντος, ετοιμάσαμε δύο podcast με τίτλο “Μιλάμε για το περιβάλλον - Συμμετέχουμε ενεργά”, τα οποία μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω, και στα οποία υποδεχόμαστε πολίτες που ανέλαβαν ενεργό δράση για την προστασία του τόπου τους, και δημόσιους υπαλλήλους υπηρεσιών που δέχονται αιτήματα πολιτών για περιστατικά υποβάθμισης του περιβάλλοντος. Οι ομιλητές μοιράζονται από καρδιάς τις εμπειρίες, τα διδάγματα και τις συμβουλές τους, καλώντας μας να συμμετάσχουμε στο συλλογικό αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ευελπιστούμε ότι οι ιστορίες αυτές θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα, καθώς ο αγώνας για την προστασία του περιβάλλοντος είναι συλλογικός και προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων μας. Γίνε ενεργός σύμμαχός μας προχωρώντας στην άσκηση των περιβαλλοντικών σου δικαιωμάτων ατομικά και συλλογικά!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες, εδώ.
WWF Ελλάς


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video