ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημέρωση από την ΟΕΒΕΣ Έβρου για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49)

Ενημέρωση από την ΟΕΒΕΣ Έβρου για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49)
Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε.) ενημερώνει ότι δόθηκε στη δημοσιότητα η Εγκύκλιος του ΟΑΕΔ, αναφορικά με το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων σε Μικρές Επιχειρήσεις (ΛΑΕΚ 1-49) έτους 2019.

Βάσει της Εγκυκλίου, τα δευτεροβάθμια τοπικά συνδικαλιστικά όργανα των δικαιούχων φορέων (Ομοσπονδίες), τα οποία δεν επιθυμούν να υλοποιήσουν προγράμματα κατάρτισης, αναλαμβάνουν τη δημοσιοποίηση του Προγράμματος σε τοπικό επίπεδο και την «έκθεση υλοποίησης του προγράμματος», λαμβάνοντας το 4% του συνολικού κόστους του προγράμματος το οποίο προσαυξάνεται αντίστοιχα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 14/10/2020 αποφάσισε να μην υλοποιήσει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2019 και να συμμετάσχει μέσω Σωματείων - Μελών της, προβαίνοντας σε ενέργειες δημοσιότητας και σε σύνταξη της «έκθεσης υλοποίησης του προγράμματος».

Οι ενέργειες δημοσιότητας, στις οποίες θα προβεί η Ομοσπονδία για κάθε Σωματείο ξεχωριστά είναι η σύγκληση ενημερωτικής ημερίδας καθώς και η δημοσιοποίηση ενημέρωσης στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Όσα Σωματεία πρόκειται να προβούν σε υλοποίηση προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-49, θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να υπάρξει συνεργασία για τη διαδικασία δημοσιοποίησης των προγραμμάτων μέσω της Ομοσπονδίας.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΒΡΟΥ
Λ. Δημοκρατίας 307, Αλεξανδρούπολη (Επιμελητήριο Έβρου)
Τηλ.: 25510-38018


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video