ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιστροφή στους αγώνες δρόμου σε συνθήκες covid με την πετυχημένη διεξαγωγή του 3ου Kirki Trail στην Κίρκη

Επιστροφή στους αγώνες δρόμου σε συνθήκες covid με την πετυχημένη διεξαγωγή του 3ου Kirki Trail στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης
Μια ιδιαίτερη εμπειρία έζησαν οι δρομείς του 3ου Kirki Trail 2020, στην Κίρκη Αλεξανδρούπολης, που θα την θυμούνται για χρόνια. Έτρεξαν σε αγώνα μετά από 9μηνη και πλέον αποχή, αλλά σε συνθήκες Covid-19, με το αυστηρότερο δυνατό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο αθλητικός σύλλογος Δρομέας Θράκης, σε συνεργασία με την Κοινότητα Κίρκης, κατάφεραν μετά από δύο αναβολές λόγω απαγορεύσεων, να φέρουν σε πέρας, το δύσκολο αυτό εγχείρημα, υποστηριζόμενοι από τον Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Θράκης και τον Σύλλογο Βετεράνων Αλεξανδρούπολης (πρόσφερε τα μετάλλια με τον "Θράκα Ιππέα", για τους νικητές κατηγοριών), μαζί με το Moto Club Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες" και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό - Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής (με διασώστες και ασθενοφόρο).


Σημαντική η βοήθεια των χορηγών του αγώνα, των επιχειρήσεων LASERDERM, Βιβλιοπωλείο Δημητριάδης, Διατροφικά βοηθήματα Μαλαμίδης, Ασφάλειες Καραμπατζάκη, Bike Center, Green Cola, Ρετσίνα Κάβειρος, Ταβέρνα Κιρκάς, Τρόφιμα Παπαράδης, Ασφαλιστικό Γραφείο Νασίμ Σύριου και του μελισσοκόμου Μιχάλη Τσολάκη.


Σημαντική και η συμβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που με την καθοδήγηση των Αντιδημάρχων Κυριάκου Αραμπατζή και Ηλία Δαστερίδη, καθαρίστηκε με μηχανήματα μεγάλο κομμάτι της ορεινής διαδρομής.


Οι δύο αγώνες 6.200 και 12.400 μ. ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σε μια πανέμορφη διαδρομή που τα είχε όλα (ανηφόρες, κατηφόρες, άσφαλτο, χώμα, δασικό δρόμο, σήραγγα).


Οι απονομές των πρώτων έγιναν ανέπαφα, όπως ανέπαφα δόθηκαν τα μετάλλια, νερά, μπανάνες. Οι δρομείς μέχρι και την εκκίνηση φορούσαν μάσκες, τις οποίες έβγαζαν μόλις ξεκινούσαν, τηρούνταν ευλαβικά οι αποστάσεις, ενώ σε όλα τα σημεία υπήρχαν αντισηπτικά. Δεν επιτράπηκαν οι θεατές, κάτι επίσης πρωτόγνωρο, όπως και ο ένας αγώνας από τον άλλο είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα απόστασης, για να μην συγχρωτιστούν μεταξύ τους οι αθλητές.


Για την ιστορία οι πρώτοι νικητές ήταν: 6.200 μ. ο Χαράλαμπος Δελής στους άνδρες και η Λίτσα Γιαλαματζή στις γυναίκες και στα 12.400 μ. ο Βασίλης Μπέκας στους άνδρες και η Μαρία Λαμπούδη στις γυναίκες.


Ο Δρομέας Θράκης ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εθελοντές του αγώνα που μετακινήθηκαν από Αλεξανδρούπολη, αλλά και αυτούς από την Κίρκη, την γιατρό του αγώνα Μαρία Σχοινά και τον Κιρκαλιώτη δημοσιογράφο Γιάννη Ναλμπάντη και το Radiomax για τις πανέμορφες φωτογραφίες του αγώνα. Τα μεγαλύτερα όμως ευχαριστήρια ανήκουν στους Κιρκαλιώτες Θοδωρή Ελευθεριάδη και Χρήστο Καραμπατζάκη (Πρόεδρο της Κοινότητας), οι οποίοι πίστεψαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία του και την ανάδειξη του χωριού τους σε ένα αθλητικό και τουριστικό προορισμό.


Το ραντεβού δόθηκε για το 4ο KIRKI TRAIL το 2021, σε μια κανονικότητα χωρίς μη.

Τα πλήρη αποτελέσματα του αγώνα στην ιστοσελίδα: kirki-trail.gr/results

Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook στη διεύθυνση: www.facebook.com/KirkiTrail


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video