ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απολογισμός της σύσκεψης της Επιτροπής Αγώνα για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου

Απολογισμός της σύσκεψης της Επιτροπής Αγώνα για τη Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου
Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, με θέμα τον καθορισμό των επόμενων ενεργειών, που αφορούν το κρίσιμο ζήτημα της λειτουργίας της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης, Αναστασία Γκαρά και δια αντιπροσώπου o κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ., Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλειος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ΑΜ-Θ κ. Κώστας Βενετίδης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Χρήστος Τοκαμάνης, Παρασκευάς Πατσουρίδης, Κωνσταντίνος Δημητρίους και ο Καθηγητής της Νοσηλευτικής Δρ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης. Άπαντες οι ανωτέρω αποτελούν την Επιτροπή Αγώνα για τη Νοσηλευτική Διδυμοτείχου.

Κατά τη σύσκεψη, αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τη Νοσηλευτική Σχολή. Η επιτροπή συμφώνησε ομόφωνα ότι παρήλθε άπρακτος ο χρόνος μετά την πρώτη συνάντηση της επιτροπής στο Υπουργείο Παιδείας και ότι το θέμα της λειτουργίας του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου επείγει για το τρέχον έτος.

Ακολούθως η επιτροπή αποφάσισε ότι άμεσα θα πρέπει να προγραμματιστεί επίσκεψη στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Διγαλάκη, με αντιπροσωπεία και συνέταξε υπόμνημα, αιτούμενη συνάντηση με θέματα:
  1. Την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου και την διάθεση επειγόντως του απαραίτητου διδακτικού προσωπικού δια το τρέχον έτος και εν τοις εφεξής.
  2. Τη δημιουργία Σχολής με έδρα το Διδυμότειχο και με υπαγόμενα σ’ αυτή, το τμήμα Νοσηλευτικής και έτερα ακόμα παρεμφερή τμήματα.
  3. Τη χρηματοδότηση έργων υποδομών.

Για την ενίσχυση των θέσεων της επιτροπής ο Δήμος Διδυμοτείχου, δεσμεύτηκε ενώπιον της επιτροπής για την δική του συνεισφορά προς την ουσιαστική επίλυση του ζητήματος.

Ο Δήμος Διδυμοτείχου:
  • δεσμεύεται να διαθέσει επιπλέον κτίρια, πέραν των υπαρχόντων, για τις στεγαστικές ανάγκες της προταθείσης για ίδρυση Σχολής.
  • δεσμεύεται να παραχωρήσει ανάλογη έκταση για τη δημιουργία υποδομών, που είναι απαραίτητες για την αυτοδύναμη, ενοποιημένη και ομογενοποιημένη λειτουργία του Ιδρύματος.
  • προτίθεται να συμβάλει στη διευκόλυνση του προσωπικού της σχολής κατά την διαμονή τους στο Διδυμότειχο.

Σχετικό Υπόμνημα απεστάλη προς τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Βασίλη Διγαλάκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video