ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Αλεξανδρούπολη

Το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Αλεξανδρούπολη
Φέτος το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή πραγματοποιείται σε ιδιαίτερα σύνθετες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ με αίσθημα ευθύνης πήραμε από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προσαρμόζοντας τη λειτουργία και τη δράση μας για να προφυλάξουμε σε αυτές τις συνθήκες την υγεία των μελών και των φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ. Έτσι θα κάνουμε και το φετινό μας Φεστιβάλ.

Με το σύνθημα «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να “ανασαίνουμε”, για να νικήσει η ζωή» θα πραγματοποιηθεί το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στην Αλεξανδρούπολη, στο Πάρκο Αλτιναλμάζη το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 20:00.

Μέσα από το φετινό σύνθημα στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και αντεπίθεσης!

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:
  • Ομιλία από τη Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Μουσικό αφιέρωμα στον λαϊκό Θάνο Μικρούτσικο
  • Στο χώρο θα λειτουργεί και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής

Επιπλέον θα τηρηθούν αυστηρά υγειονομικά μέτρα. Κατά την είσοδο, έξοδο αλλά και κατά τη διάρκεια παραμονής στο χώρο θα είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας. Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα το παρακολουθούν αποκλειστικά καθιστοί με τις απαραίτητες αποστάσεις.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video